פורסם 2014 באפריל 811 שנים האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון)המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550תודה.
פורסם 2014 באפריל 911 שנים ^מה הקשר?SPONER, בדקת איזה תהליך אחראי על הקריאה\כתיבה לדיסק? בדקת שלא מדובר בתהליכים כמו superfetch \ indexing?
פורסם 2014 באפריל 911 שנים מחבר לא בדקתי וגם אני לא ממש מבין מה זה..חוץ מזה שכרגע אין לי את ה100 אחוז אבל זה היה בעבר..תודה
פורסם 2014 באפריל 1811 שנים לא בדקתי וגם אני לא ממש מבין מה זה..חוץ מזה שכרגע אין לי את ה100 אחוז אבל זה היה בעבר..תודהתגיד יש לי גם את הבעיה הזאת עשית משהו מיוחדת שהיא נפתרה?
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים מחבר זה רנדומלי, זה קורה מתתי שבא לו בדרך כלל זה פשוט לא קיים.(היום היה לי והמחשב הרגיש איטיעדכון:כשבמנהל המשימות הופיעה 99 אחוז 100 אחוז, המעבר בין הכרטסיות של גוגל כרום היה איטי הערתי את המחשב ממצב שינה , וכרום היה כבר פתוח עם 5 כרסיות יוטיוב שלא מתנגנות . סה"כ 19 כרטיסיות היו .המעבר בין הכרטיסיות היה איטי ועם דילי מחריד ,ישר בדקתי במנהל משימות והדיסק קשיח היה 99 אחוז במשך כ5 דקות.כעבור כמה דקות לפתע הימעבר היה יותר חלק וראיתי שהאחוזים של דיסק הקשיח במנהל המשימות מתחילים לצנוח . נערך 2014 באפריל 2111 שנים על-ידי SPONER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.