עבור לתוכן

עזרה בחיבור כ.מסך לספק (620W)

Featured Replies

פורסם

נסה להעלות כמה תמונות כאשר הכבלים המחוברים לכרטיס מורחקים משאר הכבלים שיוצאים מהספק.

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
טוב אז ככה לא ראיתי מה רשמתם כי המחשב לא נדלק פתאום בכלל אבל עכשיו הכל סודר היו לי כמה דברים משוחררים אין לי מושג איך לא נגעתי בהם בכלל אבל עכשיו פתאום נעלם השמע הכל מחובר ניסיתי עם רמקולים ועם אוזניות מחקתי והתקנתי דרייברים עשיתי הכל הכל הכל אפילו בדקתי מדריכים ובעיות נפוצות וכלום לא מצאתי פיתרון.

אשמח לעזרה גם בנושא זה תודה לכולם עזרתם לי מאוד.

תביא צילום של Device manager --> Sound, video and game controllers

תחבר אוזניות לחיבור הירוק ותביא צילום גם של הגדרות הרמקול בשורת המשימות Playback Devices --> Playback

תלחץ כפתור ימני בתוך הכרטיסייה ותסמן "Show disabled devices" לפני הצילום.

תסמן Set as Default device על Headphones אם לא מסומן וההתקן מצוי.

כרטיס קול מובנה או כרטיס חיצוני?

פורסם
  • מחבר

הבעיה של הכרטיס מסך נפת/טרה :) עכשיו יש לי בעיה עם השמע של המחשב פתאום לא שומעים כלום ואין שום צליל

זה עדיין לא אומר למה הלדים האדום / צהוב מחליפים צבעים כשאתה מחליף ביניהם את הכבלים

מה קורה בצד השני של הכבלים ? אם זה ספק מודולרי, האם הם מחוברים ליציאות הנכונות על הספק ? אתה יכול לתת תמונה של חיבור הכבלים לספק ותמונה ברורה יותר של חיבור הכבלים לכניסות על הכ מסך, כך שרואים מה הצבע של כל חוט שמחובר ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבעיה של הכרטיס מסך נפת/טרה :) עכשיו יש לי בעיה עם השמע של המחשב פתאום לא שומעים כלום ואין שום צליל

סליחה לא ראיתי שרשמתה לי כי הייתי בדף אחר לא הבנתי מה רשמתה אגב המחשב שלי בעברית עם אפשר עזרה עם דיבוב :) אשמח מאוד ואז אוכל לעלות איזה תמונה שצריך.

אגב זה כ.קול מובנה

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה עזרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים