פורסם 2014 באפריל 811 שנים נסה להעלות כמה תמונות כאשר הכבלים המחוברים לכרטיס מורחקים משאר הכבלים שיוצאים מהספק.
פורסם 2014 באפריל 811 שנים טוב אז ככה לא ראיתי מה רשמתם כי המחשב לא נדלק פתאום בכלל אבל עכשיו הכל סודר היו לי כמה דברים משוחררים אין לי מושג איך לא נגעתי בהם בכלל אבל עכשיו פתאום נעלם השמע הכל מחובר ניסיתי עם רמקולים ועם אוזניות מחקתי והתקנתי דרייברים עשיתי הכל הכל הכל אפילו בדקתי מדריכים ובעיות נפוצות וכלום לא מצאתי פיתרון.אשמח לעזרה גם בנושא זה תודה לכולם עזרתם לי מאוד.תביא צילום של Device manager --> Sound, video and game controllersתחבר אוזניות לחיבור הירוק ותביא צילום גם של הגדרות הרמקול בשורת המשימות Playback Devices --> Playbackתלחץ כפתור ימני בתוך הכרטיסייה ותסמן "Show disabled devices" לפני הצילום.תסמן Set as Default device על Headphones אם לא מסומן וההתקן מצוי.כרטיס קול מובנה או כרטיס חיצוני? נערך 2014 באפריל 811 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 באפריל 811 שנים מחבר הבעיה של הכרטיס מסך נפת/טרה עכשיו יש לי בעיה עם השמע של המחשב פתאום לא שומעים כלום ואין שום צליל זה עדיין לא אומר למה הלדים האדום / צהוב מחליפים צבעים כשאתה מחליף ביניהם את הכבליםמה קורה בצד השני של הכבלים ? אם זה ספק מודולרי, האם הם מחוברים ליציאות הנכונות על הספק ? אתה יכול לתת תמונה של חיבור הכבלים לספק ותמונה ברורה יותר של חיבור הכבלים לכניסות על הכ מסך, כך שרואים מה הצבע של כל חוט שמחובר ? - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה של הכרטיס מסך נפת/טרה עכשיו יש לי בעיה עם השמע של המחשב פתאום לא שומעים כלום ואין שום צליל סליחה לא ראיתי שרשמתה לי כי הייתי בדף אחר לא הבנתי מה רשמתה אגב המחשב שלי בעברית עם אפשר עזרה עם דיבוב אשמח מאוד ואז אוכל לעלות איזה תמונה שצריך. אגב זה כ.קול מובנה נערך 2014 באפריל 811 שנים על-ידי avihaizipel
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.