עבור לתוכן

עזרה בחיבור כ.מסך לספק (620W)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברים אתם בטוחים שזה עניין של כבל כי אני הולך לקנות את זה ואם זה משהו אחר איך אני ידע.

הציעו לי ב-KSP ב-60 ש"ח לחבר את הכ.מסך ללכת על זה?

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה "כן"? לשלם למישהו שיעשה בדיוק מה שכבר עשה ממילא?!

במה זה יעזור לו?

במידה ויש באמת בעיה טכנית וזה לא רק צבע הלדים שלא מוצא חן בעיניך, קנה את המתאם שאמרתי ב-10 ש"ח.

אם זה יתקן את הבעיה, נצל אחריות על הספק כוח.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה הבאתי את החיבור כמו שאמרתה לי ועדיין לא עובד עשיתי כמה קומבינציות עם זה כאילו 8+8 8+6 וכו'... וכלום לא עוזר.

פורסם

מה "לא עובד" בדיוק? המחשב לא נדלק ומצפצף? תגדיר את הבעיה בבקשה.

חיברת את המולקסים לשני עצים נפרדים של הספק + חיבור ה-6?

פורסם
  • מחבר

המחשב נדלק אבל הכרטיס לא עובד ועכשיו אני ינסה את המולקסים בחיבורים שונים כבר מעדכן.

פורסם

מעין לך שזה הכרטיס מסך ולא חלק אחר?

אתה מחליף לכרטיס אחר המחשב עושה בוט?

עריכה: צריך לזוז, אחזור מאוחר יותר.

פורסם
  • מחבר

עשיתי צעד צעד מה שאמרתה לי וזה עובד אתה מלך תודה רבה ועוד שאלה למה המחשב מזהה לי את הכרטיס כ-7970

פורסם
  • מחבר

עכשיו פתאום המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך אחרי שהרמתי אותו ויש נורה שנדלקת boot device led בצבע אדום.

תודה לעוזרים.

פורסם

אחרי שהרמת מה? את המחשב? למה אתה מדבר בחלקי משפטים?

נורה איפה? על ה-PCB של הכרטיס? על הלוח אם? האם זה דבר חדש?

כנראה משהו השתחרר.

נסה להצמיד את הזיכרונות ולראות שהקליפס שלהם סגור היטב בשני הצדדים. דחוף גם את הכרטיס מסך לתשובת פנימה עם היד.

תנתק גם את ספק הכוח מהחשמל ותחכה כ-30 שניות לפני שאתה מחזיר.

אם עדיין לא עובד, תנסה כשרק סטיק זיכרון אחד מחובר.

פורסם

ועוד שאלה למה המחשב מזהה לי את הכרטיס כ-7970

כי 280X זה אכן 7970.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה לא ראיתי מה רשמתם כי המחשב לא נדלק פתאום בכלל אבל עכשיו הכל סודר היו לי כמה דברים משוחררים אין לי מושג איך לא נגעתי בהם בכלל אבל עכשיו פתאום נעלם השמע הכל מחובר ניסיתי עם רמקולים ועם אוזניות מחקתי והתקנתי דרייברים עשיתי הכל הכל הכל אפילו בדקתי מדריכים ובעיות נפוצות וכלום לא מצאתי פיתרון.

אשמח לעזרה גם בנושא זה תודה לכולם עזרתם לי מאוד.

פורסם

תגידו לי, כל ההמלצות והעזרה ואף אחד לא שם לב מה קורה לבחור במארז מבחינת אבק? :nixweiss:

פותח הדיון, בדחיפות תנקה את קירור המעבד מאבק ובכלל את שאר הרכיבים לפני שבאמת יתחילו בעיות.

לכו תדעו אם הוא דחף את הכרטיס לסלוט כאשר היתה בפנים כמו מסיבית של אבק.

פורסם
  • מחבר

חחחחחח האמת שכן המחשב שלי חוגג באבק אני צריך עוד כמה ימים לשלוח אותו לניקוי לי פשוט אין כוח לעשות את זה.

ואני עושה כרגע פירמוט בתקווה שזה יתקן לי את השמע.

פורסם

זה עדיין לא אומר למה הלדים האדום / צהוב מחליפים צבעים כשאתה מחליף ביניהם את הכבלים

מה קורה בצד השני של הכבלים ? אם זה ספק מודולרי, האם הם מחוברים ליציאות הנכונות על הספק ? אתה יכול לתת תמונה של חיבור הכבלים לספק ותמונה ברורה יותר של חיבור הכבלים לכניסות על הכ מסך, כך שרואים מה הצבע של כל חוט שמחובר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים