עבור לתוכן

מה עושים עם בעיית הסוללה ב5S עם 7.1 ??

Featured Replies

פורסם

העדכון של אפל פשוט נוראי, האחוזים בסוללה ממש טסים. המכשיר מחזיק מהבוקר עד 6 -7 בערב גג.

יש דרך כלשהי לסדר את העניין הזה שהיא לא כל מיני שינויים בהגדרות של הGPS , בהירות וכו'....?

DOWNGRADE חזרה ל7 ? פריצה ואז שינוי הגדרות פניומיות או משו?? אני סתם זורק....

אפל אפילו לא התייחסו לבעיה הזאת! מאכזב ביותר!

תודה!

פורסם

אי אפשר לחזור אחורה, כל גרסה חתומה ומאומתת עם אפל, וברגע שיוצאת גרסה חדשה, אפל מפסיקה לחתום על גרסאות ישנות יותר.

אם לא גיבית את החתימות האלה (SHSH) ידנית עוד שהיית ב-7, אין לך מה לעשות.

אתה עוד במצב טוב, ה-4S שלי החזיק פעם אחת מ-8 בבוקר עד 11 בבוקר. מ-100% ל-10% ב-3 שעות.

פורסם
  • מחבר

פשוט לא יאומן. החלפתי את הגלקסי 3 שלי שהלך תוך שנה בלבד באייפון בתקווה לקבל תמיכה יותר נורמלית ובנתיים זה פשוט על הפנים.

פורסם

LG G2 :)

פורסם
פשוט לא יאומן. החלפתי את הגלקסי 3 שלי שהלך תוך שנה בלבד באייפון בתקווה לקבל תמיכה יותר נורמלית ובנתיים זה פשוט על הפנים.

מה הקשר בין תמיכה נורמלית לזמן הסוללה?

לאייפונים יש בטריה גרועה, זה דבר ידוע.

תמיכה זה דבר שונה, האייפון 5S כנראה יזכה להגיע לiOS 9 וגאלקסי S4 בקושי רואה רום רשמי לקיטקט.

פורסם

כנראה ש-iOS 9 יקרטע על האייפון לעומת הגלקסי S4 שיהיו לו רומים עדכניים שעובדים טוב.

פורסם

מנין לך שאנדרואיד 6 תגיע ל-S4 באופן רשמי?

האייפון 4, מכשיר בן 3 מריץ יופי IOS 7.1

איזה מכשירי אנדרואיד יצאו בתקופה הזאת...? סמסונג גאלקסי S2.

איפה הוא היום? מקרטע בין אנדרואיד 2.3 הנושנה ל-4, ומנסיון, לא ממש שמיש. הרבה פחות מהאייפון.

רומים צד ג' לא נחשבים תמיכה של היצרנית.

לאייפון המקורי (2G איך שלא תקרא לו) יש גרסה מקוסטמת של IOS 7 (טוב, לא בדיוק 7, יותר 3.1.3 אבל עם הרבה שיפורים), וזה מכשיר בן 7. 7!

תן לי סמארטפון אחד בן 7 שיחזיק היום.

פורסם

מה אכפת לי אם רשמי או לא?

להיפך, רום לא רשמי כולל יותר פיצ'רים.

הגלקסי S2 אגב, מכשיר שעובד היום לא רע. ההבדל בינו לבין האייפון 4 הוא שלגלקסי S2 יש אפשרות לשים סוללה חדשה שתפיח בו רוח חיים מבחינת זמן סוללה.

יש לי כאן זרוקים 2 מכשירי אייפון 3G שהם כל כך לא שמישים שזה עצוב.

פורסם

אז תשמיש אותם...?

http://www.whited00r.com/index?lang=en

לאייפון 4 אפשר להחליף לבטריה משודרגת דיי בקלות, והוא נטען יחסית מהר. נכון, אין לו זמן בטריה מעולה, כמו לרוב האייפונים.

אבל לרומים לא רשמיים לא הייתי קורא "תמיכה" מצד היצרנית.

סמסונג נטשה את המכשיר הזה, מבחינתה שתקנה S5.

פורסם

לא אכפת לי אם תקרא לזה יצרנית או קהילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים