פורסם 2004 במרץ 421 שנים קניתי מחשב ועשיתי שהסידירום יעלה ראשון ושמתי את הדיסק של אקס פי מופיע לי המסך של ההתקנה... אבל לאחר שאני לוחץ על הקתנה מוןפיע לי המשפט הבאmissing operting systemואי אפשר לעשות כלום......בתדוה לעוזריםםםם
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אם קנית מחשב לגמרי חדש כולל הארדיסק חדש אז מה שאתה צריך לעשות זה לבצע פירמוט למחשב כי בעצם אין לך שום מערכת נתונים [הכוונה לfat,fat32 וכאלה]
פורסם 2004 במרץ 421 שנים האם השתמשת בדיסק צרוב או מקורי???יכול להיות שדיסק שצרוב עליו XP לא נצרב עם אפשרות BOOTABLE
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אז אמרו לך לא טוב תנסה לעשות פורמט מה הבעיה הרי אין לך כלום במחשב ולא תפסיד דבר אם תנסה זה רק יעזור לך
פורסם 2004 במרץ 421 שנים כנס לביוס חפש את ה-boot sequance ותבחר שם cd בתור הראשוןאם אין לך מושג על מה אני מדבר תקרא את החוברת הוראות או שתמצא מישהו שיודע לעשות את זהאתה לא צריך לפרמט בדוס, הדיסק של הוינדוס אמור לפעול גם אם ההרדיסק לא מפורמט ובהתקנה של הוינדוס יש לך אפשרות להגדיר מחיצות ולפרמט.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר זהההה בדיטוק מה שעשיתייייי!!!!!!!!אני לוחץ על להתקין אבל מו]פיע לי המשפטmissing operting system!!!!!!!!!!!!!111
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר כן!!!!!!הכל עובד זה עושה בוט מסידי אבל זה מראה לי אחרי שנייה missing operting system!!!!ונתקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.