עבור לתוכן

המלצה על מעמד על גלגלים למחשב של Dr. Byte

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במעמד הזה כבר כמה חודשים, ומאד מרוצה. הרבה יותר נוח מאשר לשים את המחשב על הרצפה.

36 שקלים כולל משלוח מאייבורי. (משום מה בזאפ זה עולה 50)

1387814292o92Gr.jpg

הוא ממש בסיסי, אבל אם יש למישהו עוד פיצ'רים למעמד למחשב שחסרים לו, אשמח אם תגידו ונדבר גם על מעמדים יותר high-end.

פורסם

יש לי אותו כבר שנים וכנראה לעוד רבים בפורום אני מניח, בתכלס לפעמים שאני מוציא את המארז בשביל לנקות פעם בכמה זמן מרגיש לי שאני קצת גורר אותו כנראה אולי גם בגלל סוג הרצפה בכל מקרה חבל שאין משהו כזה בסביבות אותו המחיר.

mbu8mUn.jpg

פורסם

המחשב שלי כבד וגדול מדי בשבילו. הוא מפרק אותו.

יש לי פה 4 כאלה. למחשבים האחרים הוא שימושי.

פורסם

ראיתי כאלה מרשת מתכת (מהסוג שיש בספות/שולחנות של חדר המתנה) מכופפים בצורת U. הרבה יותר טובים ועמידים מה Xים מפלסטיק ומתמודדים גם אם מארזים גדולים של שרתים

פורסם
באיזה קטע אתם צריכים את השטות הזאת?

זה נוח כששוטפים.

הבעיה עם הפלסטיקים האלה היא , כמו ש nat64x אמר, שהם פשוט לא חזקים מספיק בשביל מחשבים כבדים.

פורסם

לי יש פלטת עץ עם 4 גלגלים, יותר מזה לא צריך.

הכי DIY שיש, פשוט וזול.

פורסם

ראיתי משהו באיקאה, אבל זה היה בMid level, אז לא נדבר עליו.

פורסם

ראיתי אתמול את ה-X הזה בשזר ב-39 ש"ח, הבעיה שהוא קטן ולא יחזיק את המארז המפלץ שלי.

אני צריך באמת איזו פלטה על גלגלים.

פורסם

השגתי מדוד שלי מאמריקה HoverBoard, ותכלס לא הצלחתי לרכוב עליו (כל הזמן נופל :facepalm:) אז קימבנתי ממנו מעמד למחשב שלי.

פתרון מצויין. גם המחשב חופשי מויברציות מהרצפה (נניח אם משהו נורא כבד נופל על הרצפה זה גורם לרעידות שעלולות להזיק לדיסק הקשיח) גם בגלל שהמאווררים רחוקים יחסית מהרצפה הם לא צוברים אבק, וגם ממש נוח להזיז אותו כדי לשטוף.

אם יש לכם קרוב משפחה אמריקאי, אני ממליץ.

פורסם
ראיתי משהו באיקאה, אבל זה היה בMid level, אז לא נדבר עליו.

:funnypost:

פורסם
ויין. גם המחשב חופשי מויברציות מהרצפה (נניח אם משהו נורא כבד נופל על הרצפה זה גורם לרעידות שעלולות להזיק לדיסק הקשיח) QUOTE]

הרצפה שלך בנויה מעץ או פלסיטק? אני לא מכיר משהו בטבע אשר יכול ליפול מגובה התקרה ויגרום לבלטות שלך לרטוט בכזה רטט שזה יכול לפגוע בכונן קשיח שישכב על בלטה ליד, שלא נדבר בתוך מארז.. באסים של המערכת הרבה יותר מסוכנים מזה וגם פה יהיו כאלה שיתווכחו על הענין

פורסם

אחד הדיונים...

יאללה שמישהו יתחיל לגייס כספים ב-Kickstarter למעמד High-End.

פורסם
השגתי מדוד שלי מאמריקה HoverBoard, ותכלס לא הצלחתי לרכוב עליו (כל הזמן נופל facepalm.gif) אז קימבנתי ממנו מעמד למחשב שלי.

פתרון מצויין. גם המחשב חופשי מויברציות מהרצפה (נניח אם משהו נורא כבד נופל על הרצפה זה גורם לרעידות שעלולות להזיק לדיסק הקשיח) גם בגלל שהמאווררים רחוקים יחסית מהרצפה הם לא צוברים אבק, וגם ממש נוח להזיז אותו כדי לשטוף.

אם יש לכם קרוב משפחה אמריקאי, אני ממליץ.

לא שווה, הוא לא עובד מעל מים.

פורסם

ובכלל לא עובד מעל משטחים רוויי פרוטונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים