עבור לתוכן

Windows 7 או 8.1 למחשב ישן?

Featured Replies

פורסם

היי.

בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי.

המפרט הוא:

Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק)

2GB DDR2

ו HDD 120GB איטי יחסית

האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו.

תודה.

פורסם

אם יש לך אפשרות לשים את הוינדוס 7 בגרסת HOME או בגירסת STARTER המחשב יעבוד סבבה, מניסיון.

יש לי מחשב נייד של ASUS EEE עם מעבד אטום ששמתי בו וינדוס 7 STARTER והמחשב עובד סבבה,

פה ושם יש תקיעות קטנות,לפעמים יש תוכנות כמו כרום,פוטושופ שעולים יותר לאט מן הרגיל אבל עדיין עדיף מ8 או מ8.1

פורסם

מה קשור להפסקת עדכוני הוינדוס ל-XP שאתה מחייב את עצמך לשדרג? אם אתה מרוצה מ-XP תישאר עם זה.

פורסם

^^^ מאוד לא מומלץ באופן כללי.

XP הייתה הבחירה הלא נכונה כבר לפני כ-5 שנים. היום, מבחינתי, צריך להוציא אותה כבר מחוץ לחוק.

לגבי השאלה של פותח הדיון: גם 7 (בגרסת Ultimate) וגם 8.1 (בגרסת Pro) עבדו לי בצורה חלקה על מחשב עם מפרט דומה. כל עוד אתה לא מתקין שטויות שעולות ב-startup ורצות ברקע, לא תהיה בעיה.

אם אין לך שיקולים אחרים (כמו למשל חוסר היכולת להתרגל לממשק האריחים החדש), אז ברור ש-8.1. מהירה יותר, בטוחה יותר, מתקדמת יותר.

פורסם

אין שום בעיה עם windows 8.1. יש לי מחשב dual core עם 2GB זיכרון שרץ מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים