פורסם 2014 באפריל 411 שנים קניתי HD7850 ולפני כן היה לי NVIDIA כל השנים.שמתי לב שהגראפיקה במשחקים (טקסטורה) לא הכי חדה, המשחקים עובדים די טוב אבל הגראפיקה לא חדה מאוד כמו שהיה לי ב-NVIDIA. למה זה ככה?קרה לי ב-BF4 בעיקר... זו הגראפיקה של ה-MANTLE? כי זה נראה די מגעיל.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים מחבר אז למה זה ככה?זה נראה מוזר, קשה להסביר...וההגדרות על HIGH ורזולוציה הכי גבוהה.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים אם אתה משתמש בMANTLE יהיו מספר שינויים לעומת הDIRECTX: http://hwzone.co.il/hardware/news/142385
פורסם 2014 באפריל 411 שנים מחבר אני לא מאמין, אבל איכשהו עליתי על בעיה:הורדתי GPU-Z, וגיליתי שתדר כרטיס המסך ירד מ-1800MHZ ל-300MHZ, השתמשתי קצת בתוכנת ה-OC אבל מעולם לא לחצתי על APPLY, זה מה שקורה שמורידים בטא.עשיתי ריסט למחשב והמשחק רץ הרבה יותר טוב וחלק, הגראפיקה השתפרה.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים לא קשור לבטא, אצלי עובד בסדר גמור.כל פעם שאתה מזהה בעיה פשוט תלחץ באפטרברנר בתחתית החלון הראשי על ריסט וזה יאפס את הערכים לברירת המחדל.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים מחבר לחצתי על ריסט, גם אז התדרים נשארו על 0...אני אוריד רשמי וזהו, מקסימום אעשה ללא העלאת מתחים כי שמעתי שגם ללא מתחים יש לו פוטנציאל מעולה. לא?וב-BF4 אין לי אופציה של MANTLE.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים איזה דרייבר התקנת לכרטיס מסך?אם התקנת דרייבר שהוא נמוך מ-14.1 אז אין בו תמיכה למנטל.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים מחבר התקנתי את הרשמי האחרון, 13.12 אני חושב.זה שאין לו את התמיכה, זה טוב או שלא? כי משום מה הגראפיקה ב-BF4 לא וואו, אבל אחרי הריסט הביצועים השתפרו פלאות כי התדר ירד משום מה.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים תפסיק לפחד מגרסאות בטא של דרייברים ותוכנות. דרייברים בטא ברוב המקרים יציבים יותר ומציעים שיפורים במשחקים ופיצ'רים חדשים. תתקין את הבטא האחרונה.
פורסם 2014 באפריל 411 שנים ^+1אני עם הבטא האחרון וכרטיס מסך סביר פלוס, הגדרות הכי גבוהות ללא AA, מבסוט עד השמיים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.