עבור לתוכן

NVIDIA משחררת דרייבר לביצועים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

התגובה שלך אומרת ש-AMD תצליח יותר?^

• תגובות 42
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא אומר ש-AMD בעצמה מבינה שה-DX12 יפיל את MANTLE.

פורסם
  • מחבר

אאוץ'.

ויש סיכוי ש-AMD תצליח להחזיר תשובה?

פורסם

רק אם היא תוציא api שיתאים לכל כרטיסי המסך, יהיה יעיל מאוד וקל לתכנות.

זה לא נראה כל כך באופק אז כנראה שזה סופו של ה-mantle...

פורסם

האמת שאני לא חושב שזה עד כדי כך איכפת לה.

כלומר מנטל נתן בוסט קטן למכירות של הכרטיסים שלה (לפחות כך נראה לי) ולחבר'ה שיש כרטיסי AMD, במשחקים תומכים, יוכלו לבחור בין DX12 למנטל - היכן שתוספת הביצועים תהיה גבוהה יותר. אני חושב שכרגע AMD צריכה כמה שיותר קלפים ביחד במיוחד לפני היציאה של כרטיסי מקסוול של אנוידיה.

פורסם

^ אני לא רואה את AMD ממשיכה עוד הרבה עם MANTLE לאחר כניסת DX12 במשחקים שיצאו בעתיד, אני מעריך שבסופו של דבר הם ינטשו אותו ויכירו בו ככישלון (מייקרוסופט לא אוהבים מתחרים וזה הוכח ביציאה של DX12).

גם מה שיש עכשיו לא יכול להיקרא הצלחה יתרה, עדיין יש בו הרבה באגים, ולא תמיד יש שיפור ביצועים, זה תלויי מאוד במעבד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל יכול להיות ש-NVIDIA באמת חברה איכותית יותר?

פורסם

איכותית? זה יותר מידי כללי ולא אי אפשר להחליט על סמך( לא יודע מה) מי יותר איכותי ומה זה בכלל איכותי.

פורסם

מה שבטוח בקירור סטוק nvidia הרבה יותר איכותית, במיוחד בדור הנוכחי.

פורסם

זה לא הקטע של איכות, אלא מי משקיע יותר ומי משקיע פחות. ככה או ככה אתה משלם את זה.

פורסם

זה יותר העניין שהכרטיסים של Nvidia קרירים יותר כי הם צורכים פחות חשמל... שזה גם סוג של היתרון.

פורסם
^ אני לא רואה את AMD ממשיכה עוד הרבה עם MANTLE לאחר כניסת DX12 במשחקים שיצאו בעתיד, אני מעריך שבסופו של דבר הם ינטשו אותו ויכירו בו ככישלון (מייקרוסופט לא אוהבים מתחרים וזה הוכח ביציאה של DX12).

גם מה שיש עכשיו לא יכול להיקרא הצלחה יתרה, עדיין יש בו הרבה באגים, ולא תמיד יש שיפור ביצועים, זה תלויי מאוד במעבד.

אני לא חושב שהם חשבו מההתחלה שזה יצליח, כי עדיין מדובר אך ורק לכרטיסי AMD ולא משהו כללי יותר כמו DX. אני חושב שזה היה יותר בכיוון של "לאנוידיה יש פיזיקס/קודה? לנו יש מנטל!". אני מניח שהם ימשיכו לפתח את זה אבל רק למשחקים ספציפיים פופלאריים, כאשר התמיכה תהיה כבר כשהמשחק יצא ולא יתווסף בהמשך.

פורסם

לפי דעתי הם בנו על מצב שבו זה יגרום להגדלת המכירות באופן משמעותי ובכך לחזק גם את "כוחו" של MANTLE, כמה שיותר כרטיסים שתומכים בו וכך הרווח שבפיתוח שלו עולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים