עבור לתוכן

אוזניות עד 350 לגימינג

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאין כזה דבר לגימינג אבל הבנתם את הנקודה שלי

התקציב שלי עד 350 בערך יש לי כרטיס סאונד ישן שאני משתמש בו של 5h v2 sound card

כשהיתי יותר קטן קניתי 5h v2 וsibira ושניהם בשלב מסוים הפסיקו לשמוע בצד אחד שזה די עצוב בהתחשב בעובדה שהשקעתי עליהם 500/750 שקל שלא היו שווים תכמה חודשים שהם שרדו...

הבנתי ש

[h=1]Corsair Vengeance 1400[/h]נחשבות טובות אבל אני לא בטוח על מה ללכת+ אם אני לא ימצא משהנו בקרוב אני יתפשר על אוזניות על הפנים ב 100 שקל

http://ksp.co.il/?store=holon&uin=21576

תודה לעוזרים

פורסם

הבנתי שאתה יכול להשיג את M50 של AUDIO TECHNICA ב-400 ש"ח יד שניה

יש מצב שזו כנראה העסקה הטובה ביותר שתוכל לעשות בתקציב שלך

הקאץ' הוא שאלה לא "אוזניות גיימינג", ואין להן מיקרופון

אם אתה לא אודיופיל, אתה יכול לקנות את M30 אפילו בפחות (מישהו במשרד שלי עכשיו קנה אותן והן נשמעות מעולה ועשו רושם שהן נוחות מאוד)

פורסם

לי יש את ה Razer Carcharias

אני לא מומחה גדול בסאונד או באוזניות אבל יש לי אותם קרוב לשנה ואני מבסוט מהם מאד !

חיסרון שלהם הוא האיכות של הבאס קצת נמוכה ... היתרון הגדול שלהם המיקרופון מאד איכותי והם קלות מאד

ממליץ לך אם יש לך אפשרות לפני שאתה קונה לבדוק אצל חבר או משהו בסיגנון ...

פורסם
  • מחבר

מזה אודיופיל? ולא אכפת לי ממש ממיקרפון בילד אין אבל יד שניה אין מצב...

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך להיות מטומטם ולשלם סכומי עתק בשביל חברות Pro gayming לך על זה

אם אתה רוצה משהו טוב צא מהבועה שלך וקנה Audio technica או Sennheiser

פורסם
  • מחבר
אם אתה רוצה להמשיך להיות מטומטם ולשלם סכומי עתק בשביל חברות Pro gayming לך על זה

אם אתה רוצה משהו טוב צא מהבועה שלך וקנה Audio technica או Sennheiser

למה לקלל אתה ילד או משהו? הסברתי את עצמי כשאמרתי כשהיתי ילד קניתי תאוזניות היקרות והלא משתלמות האלו...

אני לא חוזר לחזור על אותן טעויות ואני יודע שאין הבדל בין גימינג אוזניות לרגילות וטובות

פורסם

בתור בעלים של שני אוזניות של audio technica

ושל m50 ביניהם.

אני מאוד ממליץ עליהם אבל לשמיעת מוזיקה אם אתה משחק shoters למשל

לא תקבל חווית של sound stage ( הרגשה שאתה נמצא בתוך אולם גדול ואתה חש את הסביבה בצורה כאילו אתה בהופעה , זה רלוונטי גם למשחקים)

אז יהיה לך קשה לזהות מאיפה מגיעים הקולות

אני קניתי את ה AD700X שהם מעולות למשחקים ולשמיעה של vocals

אני הבנתי שזה לא בתקציב שלך לכן אני מציע לך ללכת על הדגם הקודם שלהם

ad700 תוכל להזמין אותם מחו"ל בתקציב שרצית להשקיע

והם מצויינות לא פחות

ותוכל להוסיף להם מיקרופון פשוט ב 20 שקל.

*** מנסיון אישי שלי מאוזניות "גיימינג " הצליל ממש גרוע ולא נהנתי מכמה דגמים שניסיתי אצל חברים***

פורסם

אודיופיל זה אדם שיש לו שמיעה חדה יותר מהאדם הממוצע ומסוגל להבחין בהבדלים דקים באיכויות סאונד שאדם רגיל לא מבחין בהן

מצד אחד החוויה המוסיקלית שלו "עשירה" יותר, מצד שני - הוא גם רגיש יותר לפגמים באודיו שבן אדם רגיל היה מתעלם מהם בקלות (או לא מבחין בהם מלכתחילה) - ולכן יוצא שאודיופילים צריכים להשקיע יותר כסף ברכישת ציוד קצה איכותי יותר

מאידך -

יש אנשים (רוב האנשים, למעשה) שלא יבחינו בהבדל בין M30 ובין M50 - לדוגמא

ויש אנשים שאפילו לא יבחינו בהבדל בין אוזניות צעצוע מבאג ובין אוזניות סטודיו שעולות פי 10

פורסם

ב280 יש לך את הsiberia v2 וב350~ אותם אוזניות רק עם כרטיס קול חיצוני 7.1 (שניהן עם מיקרופון). תקרא ביקורות הם נחשבות לא רעות בכלל. אני מרוצה מהם - שומעים טוב, נוחות ולא מעייפות.

פורסם
  • מחבר
ב280 יש לך את הsiberia v2 וב350~ אותם אוזניות רק עם כרטיס קול חיצוני 7.1 (שניהן עם מיקרופון). תקרא ביקורות הם נחשבות לא רעות בכלל. אני מרוצה מהם - שומעים טוב, נוחות ולא מעייפות.

אין לי ספק שהן מצויניות הבעיה מתחילה ונגמרת שהאוזניות נהרסות תוך כמה חודשים או אפילו פחות ומתחילים לשמוע בצד אחד

פורסם

אני מצטער לבאס אותך אבל כנראה זה רק אצלך.

אני משתמש באוזניות SIBERIA V2 כבר כמעט שלוש שנים ושום תקלה אין חוץ מזה שכבר הציפוי של הכריות מתחילות להתקלף (בכל זאת שנתיים וחצי)...

אני מאוד מבסוט מהאוזניות האלה .

נ.ב:

אני בגרסת בננה ולא USB אם זה חשוב

פורסם
אין לי ספק שהן מצויניות הבעיה מתחילה ונגמרת שהאוזניות נהרסות תוך כמה חודשים או אפילו פחות ומתחילים לשמוע בצד אחד

איזה שטויות.. זה שיש לפעמים מוצר פגום קורה גם בכל המוצרים בשוק מהפשוט ליקר ביותר. יש לי ולאחי את האוזניות הללו והכל מצויין, לו יש אותן כבר 3 שנים ואין שום בעיות.

פורסם

היה לי ליפני כמעט שנתיים את הספייד לינק האלה ב100 שקל כואבות באוזניים!!!!! אחרי כמה זמן המיקרופון הפסיק לחזור לאוזניה הפסיקו לשמוע בצד אחד החלפתי 3 פעמים עד שניגמרה האחריות ובסוף זרקתי לזבל.

אבל כמו שכן האחריות היתה רק על האוזנייה שלא עובדת...

וגם פתאום אתה שומע מממש חלש ואז פתאום תשומע חזק.

אז אל תזרוק 100 שקל ככה.

ועכשיו קרה לי מקרה עם פנטרוניקס 780 שפשוט הקשת נשברה רק מלבישה וכמו שאתה יודע לזה אין אחריות.

תמוזמן לקרוא אני גם מחפש עכשיו אוזניות.

אבל מה שכן עשו לי הנחה ברכישת חדשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים