עבור לתוכן

בדיקת MEMTEST86 האם יש קלה בRAM?

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איך לקרוא את המידע שיש בבדיקה

הוספתי תמונה שצלמתי בפלאפון של הבדיקה אם אפשר עזרה לגבי הבדיקה

פורסם

ברור שיש שגיאות.

רוב הסיכויים שהזיכרון תקול, סיכוי קטן שהלוח תקול.

פורסם
  • מחבר

זה קביל למימוש אחריות על הRAM?

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו רק נשאר לקוות שKSP לא יאכזבו אותי במימוש אחריות

כשמדובר בחנות הזאת כולם חוששים

פורסם

בהצלחה

פורסם
ברור שיש שגיאות.

רוב הסיכויים שהזיכרון תקול, סיכוי קטן שהלוח תקול.

יש גם אפשרות שהבעיה היא במעבד (בבקר הזיכרון).

טוב עכשיו רק נשאר לקוות שKSP לא יאכזבו אותי במימוש אחריות

כשמדובר בחנות הזאת כולם חוששים

אני יודע שב KSP בודקים בעזרת memtest (או לפחות בדקו לפני כ-7 שנים), כך שלא צריכה להיות בעיה. רק תוודא שיש לך את הקבלה ושהזיכרון באחריות ותקווה שלא ישאירו אותך יותר מדיי זמן בלי זיכרון.

למעשה, אם באמת תצטרך להישאר בלי זיכרון בכלל לתקופה מסויימת (ובפועל - בלי מחשב), אולי ישתלם לך לקנות מודול זיכרון של 4GB או אפילו 8GB ולמכור את הזיכרון שיחזור מה"תיקון" (סביר להניח שהזיכרון יוחלף בחדש, פשוט כי אין ממש מה לתקן בזיכרון) או להוסיפו במקביל לזיכרון קיים כך שיהיה לך יותר זיכרון.

פורסם

אני מכיר יותר אנשים שזכו בלוטו.

פורסם
  • מחבר
אני מכיר יותר אנשים שזכו בלוטו.

חחחחחח תכלס

אני יודע שב KSP בודקים בעזרת memtest (או לפחות בדקו לפני כ-7 שנים), כך שלא צריכה להיות בעיה. רק תוודא שיש לך את הקבלה ושהזיכרון באחריות ותקווה שלא ישאירו אותך יותר מדיי זמן בלי זיכרון.

למעשה, אם באמת תצטרך להישאר בלי זיכרון בכלל לתקופה מסויימת (ובפועל - בלי מחשב), אולי ישתלם לך לקנות מודול זיכרון של 4GB או אפילו 8GB ולמכור את הזיכרון שיחזור מה"תיקון" (סביר להניח שהזיכרון יוחלף בחדש, פשוט כי אין ממש מה לתקן בזיכרון) או להוסיפו במקביל לזיכרון קיים כך שיהיה לך יותר זיכרון.

אני לא חושב שהבעיה היא במעבד בגלל שבדקתי את הRAM כל פעם בנפרד ואז כשרק הסלוט השני נשאר המחשב לא קרס פעם אחת אפילו

בנוסף בדיקת MEMTEST עליו לא מראה שגיאה אחת וכשמחברים את הסלוט הראשון יש מלא שגיאות

אני לא מפחד שישאירו אותי בלי זכרון כי יש לי 2 סלוטים ואחריות על זכרון הוונג'נס היא לכל החיים

עכשיו נשאר לקוות שKSP אשקלון יהיו נחמדים כמו שאני כשקניתי אצלם (כי בב"ש זה מזעזע חחח)

נערך על-ידי yarin153

פורסם

מודול = יחידת זיכרון, סטיק, מקל. זהו המעגל המודפס עליו יש את שבבי הזיכרון.

סלוט = חריץ הרחבה, ה"חור" אליו מודול הזיכרון נכנס.

כשכתבת שבסלוט הראשון יש שגיאות, האם התכוונת לכך שהמודול הראשון מייצר שגיאות והשני לא, או שהתכוונת שאם אתה מתקין מודול זיכרון כלשהו בסלוט הראשון יש שגיאות ואם אתה מתקין את אותו מודול זיכרון בסלוט השני אז אין שגיאות? אם זה המקרה השני, הבעיה היא כנראה בלוח (או בהסתברות נמוכה מאד - במעבד).

פורסם
  • מחבר
מודול = יחידת זיכרון, סטיק, מקל. זהו המעגל המודפס עליו יש את שבבי הזיכרון.

סלוט = חריץ הרחבה, ה"חור" אליו מודול הזיכרון נכנס.

כשכתבת שבסלוט הראשון יש שגיאות, האם התכוונת לכך שהמודול הראשון מייצר שגיאות והשני לא, או שהתכוונת שאם אתה מתקין מודול זיכרון כלשהו בסלוט הראשון יש שגיאות ואם אתה מתקין את אותו מודול זיכרון בסלוט השני אז אין שגיאות? אם זה המקרה השני, הבעיה היא כנראה בלוח (או בהסתברות נמוכה מאד - במעבד).

לא ידעתי את זה.. תודה !

אז הכוונה שלי היא למודול עצמו (הראשון) שמייצר שגיאות ואילו השני לא מייצר

בדקתי גם בעזרת S&M ועם PRIME95 ולא חזרו שגיאות אז כנראה שזה לא מהמעבד עצמו

מה שמוזר לי שמדי פעם הווינדוס נתקע קצת .(זז בהילוך איטי ) ואז מתייצב שוב

וכאן אני כבר לא יודע מה הבעיה

פורסם

שגיאות בזיכרון יגרמו למסכים כחולים ולקריסות - לא לבעיה של איטיות.

עבור בעיית האיטיות צריך לבדוק האם היא נגרמת מעומס על המעבד (ואם כן - מה הגורם לכך), מחוסר זיכרון (אם כן - צריך לבדוק מה לוקח את הזיכרון), מבעיה בדיסק הקשיח או אולי מהתחממות יתר של המעבד. כמובן שייתכן ומקור הבעיה הוא במערכת ההפעלה (תוכנה כלשהי או דרייבר לא תקין).

פורסם
  • מחבר
שגיאות בזיכרון יגרמו למסכים כחולים ולקריסות - לא לבעיה של איטיות.

עבור בעיית האיטיות צריך לבדוק האם היא נגרמת מעומס על המעבד (ואם כן - מה הגורם לכך), מחוסר זיכרון (אם כן - צריך לבדוק מה לוקח את הזיכרון), מבעיה בדיסק הקשיח או אולי מהתחממות יתר של המעבד. כמובן שייתכן ומקור הבעיה הוא במערכת ההפעלה (תוכנה כלשהי או דרייבר לא תקין).

המחשב פורמט והותקן עליו WIN8.1 על הכונן SSD שקניתי אתמול

חוץ מזה בדקתי את המעבד ולא היה שגיאות בבדיקות שהרצתי ב

S&M ועם PRIME95

הטמפ' של המחשב נעה בין ה 30-40 והכי גבוהה שהגיעה היה 46 מעלות היום בבוקר אחרי שהוא עבד כל הלילה

פורסם

קודם כל תקנה ווינדוס 7 ולא 8 או 8.1 לדעתי עדיין גירסאת בטא מיקרוסופט בעצמה עדיין לא סגורה על עצמה,

דבר שני אני לא מבין למה השירשור הזה עדיין מתנהל תקח את המחשב וכנראה שיחליפו לך זיכרון ואם זה עדיין קורה

אז תתחיל לחשוב על בעיה של לוח אם כמו שאמרו בעיה עם אחד הסלוטים.

פורסם

^ את דעתך תשאיר כדעה ואל תכפה אותה כעובדה כל אחרים.

Win8.1 מערכת מצוינת בכל המובנים, יציבה ובעלת תמיכה בתכונות עדכניות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים