עבור לתוכן

מחשב קופא, מסך משחיר - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

המפרט שלי זה:

I5-3570

GTX 295

8GB GSKILL

לוח אם לא זוכר את הדגם...

בכל אופן מה שקורה זה ככה:

כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב.

לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב.

הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET.

בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל.

הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200,

בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר.

אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה.

אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור.

ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)

פורסם

בגדול ייתכן שמדובר בבעיית חומרה (לוח, מעבד, ספק כח או כרטיס מסך) או בבעיית תוכנה (בעיקר דרייבר לא תקין). נסה את הדברים הבאים:

1. בדוק שהכל מחובר כמו שצריך, ובפרט כבלי המתח לכרטיס המסך (אם יש צורך בכך בכרטיס המסך שלך).

2. וודא שאין קבלים לא תקינים/מפוצצים/מנופחים על הלוח ועל כרטיס המסך.

3. אם זה קורה רק במשחקים ולא בעבודה רגילה, ובהנחה שהטמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך תקינות כפי שאתה טוען, הדבר אולי מעיד על בעיה בספק הכח - אולי הוא לא מסוגל לספק את ההספק הדרוש במאמץ. נסה לבדוק את המחשב במאמץ ע"י תוכנה כמו OCCT. כמו כן בדוק את המתחים עם התוכנה של הלוח או/ו אם תוכנה כמו HWMonitor. כדי לשלול את ספק הכח יש לנסות ספק כח אחר. אגב - איזה ספק כח יש לך (דגם מדוייק)?

4. נסה דרייבר אחר לכרטיס המסך. נסה תחילה את הדרייבר המעודכן ביותר (תוריד מהאינטרנט), ואם זה לא עוזר - נסה דרייבר ישן יותר. באופן כללי רצוי לוודא שכל הדרייברים שלך מעודכנים.

פורסם

מה דגם הספק שברשותך?

הכרטיס מסך באוברקלוק במקרה?

פורסם
  • מחבר
מה דגם הספק שברשותך?

הכרטיס מסך באוברקלוק במקרה?

הספק כח שלי די מעפן, יש לי חשד שזה בגללו. מדובר בספק תוצרת חברה לא ידוע בקיבולת 700W.

קניתי אותו מחוסר ברירה כי אני חייב לפחות 700W בשביל ה GTX 295.

וספק איכותי של 750W עולה יקר מאוד.

ולא לא עשיתי OC

פורסם

דגם הספק?

פורסם
  • מחבר

אוקי אני לא יודע מה הדגם... אבל אני כן יודע שזה קורה רק במשחק אחד! (RUST) שנמצא במצב ALPHA.

משחקים אחרים כמו SKYRIM, CS:GO, WARGAME, SPORE כולם עובדים ללא בעיות (כלומר המחשב לא קורס).

בנוסף הקריסות הללו קורות (עד כמה שזה מוזר) רק בשעות הבוקר והצהוריים, בערב ובלילה המחשב עובד פיקס.

(המחשב אגב דולק 24 שעות ביממה)

שוב אני מציין, זה רק במשחק אחד!

אז לא נראה לי שזה הספק או הכרטיס מסך, זה משהו ממש מוזר.

פורסם

צלם את המדבקה על הספק ותעלה תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים