עבור לתוכן

יש פה מומחים למציאת סמארפטון קומפקטי?! מתלבט בין-Motorola Droid Mini ל-iPhone 5s?

Featured Replies

פורסם

שלום, חבר'ה.

עד היום אני נהנה מהמכשיר הזה: Motorola Defy+ Plus.

מה אני אוהב בו?

1.הוא קומפקטי. נכנס לכיס האחורה של הג'ינס בלי בעיה! [המסך שלו הוא 3.7 אינץ'. הגודל המלא שלו הוא 4.2 אינץ'. גובה מעולה של 10.7 ס"מ!]

2.הוא עמיד. [שרד הרבה נפילות, והוא עמיד בפני טיפות מים- מעולה כששמים מוזיקה במקלחת :]

3.הספיקר שלו חזק. [טוב לשיחות ולמוזיקה]

4.יש לו חריץ הרחבה לכרטיס microSD

אממה?

הוא כבר ישן. אנדרואיד 2.3.7. המצלמה שלו מעאפנה. יש לו לאגים לא מפנקים. צריך לשדרג.

לכן >> אני מעוניין במכשיר חדש בעל KITKAT 4.4,

+ עם מצלמה טובה כמו של ה iPhone 5 [מאוד אוהב את הלוק שלה. לא יודע אם יש אליה מקבילה במכשירי אנדרואיד?!]

+ והשאיפה היא שכל 4 הסעיפים שמניתי למעלה- יישארו גם בטלפון החדש הזה. בראש ובראשונה בדגש על קומפקטיות!

המכשיר היחידי שנתקלתי בו ונראה כאילו הוא האופציה היחידה לשדרוג, הינו ה Motorola DROID MINI:

http://www.motorola.com/us/shop-all-mobile-phones-1/Droid-Mini/m-droid-mini.html

הוא בין הקומפקטיים ביותר שמצאתי! הנה השוואת גדלים. [גובה של 12.1ס"מ זה הכי נמוך שמצאתי, וזה הכי מתקרב לגובה ה-Defy+ שהוא 10.7 ס"מ]:

http://www.phonearena.com/phones/size/Motorola-DROID-Mini,Motorola-DEFY/phones/7993,5728

אבל, נראה שקשה מאוד למצוא את ה DROID MINI הזה לרכישה [בארה"ב]. יש לו גם מסך מיושן LCD, ואין לו חריץ הרחבה ל microSD.

אני ממש מחזיק את עצמי מלעשות טעות ולרכוש את ה iPhone 5s. פשוט יש לו גודל נהדר, שקרוב מאוד ל-Defy+, ואת הלוק של המצלמה שלו אני הכי אוהב!

אני רק משוכנע שאסור לי להתפתות ולעבור אליו. עדיף להישאר בסביבת Android ולא IOS.

חבר'ה!

האם יש אלטרנטיבות אחרות שאתם מכירים?!

המון תודה למי שיוכל לעזור!

פורסם

יכול להיות שזה ממש רחוק מהכיוון שלך, אבל שקלת את המוטורלה MOTO G?

מבחינת ממדים- הוא 12.9X6.6 ס"מ.

קנינו אותו לאח שלי לפני כמה שבועות. היה לנו מישהו שיביא את זה איתו מארה"ב אז המחיר ממש ממש משתלם.

לי יש גלקסי 4, כך שהמסך של ה MOTO G הרגיש לי קטן מדי...

חוץ מזה הוא מאוד נוח להחזקה ולתפעול, למשל מעלה אתרים ממש מהר, יכול להיות שיותר מהגלקסי 4 שלי.

יש לו שני חסרונות עיקריים מבחינתך:

1- אין כרטיס הרחבה. אבל אם זה משנה לך- אתה מקבל אוטומטית מקום אחסון מורחב בגוגל דרייב, בערך 40-50 ג'יגה נראה לי, לא זוכרת כמה בדיוק, כך שזה יכול לעזור.

2- הבעיה העיקרית- המצלמה לא משהו. אין בכלל מה להשוות לגלקסי 4 שלי, ונראה לי שגם לא לגלקסי 3 (שיש לאבא שלי).

אנחנו הלכנו על ה MOTO G בעיקר בגלל שהוא זול וחיי הסוללה שלו טובים, מה שהתאים לדרישות של אח שלי.

רק עוד הערה אחרונה: לי יש ידיים קטנות יחסית. כשחיפשתי סמארטפון לפני חצי שנה, חשבתי שהגלקסי יהיה לי גדול ולא נוח. אחרי שבוע איתו, לא הבנתי איך אמא שלי מסתדרת עם המסך הקטנטן של האייפון 4 שלה... אז לשיקולך, אבל הנקודה שלי היא: קל מאוד להתרגל לסמארטפון גדול, הרבה יותר מהר ממה שנראה לך. מצד שני- אני בחורה, והרבה פעמים אני מסתובבת עם תיק, כך שהטלפון שלי בדרך כלל לא אמור להיות בכיס.

פורסם

כבר התמרמרתי על הנושא הזה בעבר:

http://hwzone.co.il/community/threads/534754-%D7%90%D7%96-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%A7?highlight=%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%99

באמת נראה שקשה למצוא היום טלפונים קומפקטיים - מה שנקרא היום "מיני" הוא בגודל של מכשירי דגל בעבר (galaxy s4 mini הוא יותר גדול מ-galaxy s הראשון). עם זאת, נראה שהגודל הזה יחסית נוח ומתרגלים אליו מהר - יש לי מוטרולה atrix שכשקיבלתי אותו הוא נראה לי ענק, אבל עכשיו הוא דווקא נראה לי ממש נוח (ה-moto g וה-s4 mini גדולים ממנו במעט).

פורסם

אני ממליץ לך להסתכל טיפה על sony xperia z1 compact אני שקלתי לקנות אותו וראיתי עליו רק תגובות והמלצות טובות

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההצעות! :]

חשפתם אותי לעוד רעיונות לאלטרנטיבות. עשיתי בדיקה לגבי הדגמים שהצעתם, ואני מודה שאני עדיין נוטה לכיוון ה Motorola Droid Mini, כרגע לפחות.

@yaelkam:

1. בדקתי ת' MOTO G- והוא אחלה אלטרנטיבה. מאוד זול! אבל עדיין די חזק. הקטע הוא שהגודל עדיין מרגיש לי קצת גדול בשביל להיכנס לכיס של הג'ינס.

בחורות הולכות כמעט תמיד עם תיק, ולכן לרובכן יש טלפונים ענקיים, ובצדק :]

2. לגבי חריץ הרחבה microSD-

זה באמת חסרון גדול שזה חסר, כי זה אומר שאני יכול לקחת איתי פחות מאוסף המוזיקה שיש לי על המחשב. אבל, בגדול? אני לא מתקין כ"כ הרבה אפליקציות, ולא מצלם הרבה וידאו. מה שכן? 16GB זה יוצא בתכלס כולה 13GB נטו. אני אוכל להסתדר, אבל זה חסרון.

לגבי Google Drive, לדעתי מקבלים 40-50 ג'יגה ברכישת הטלפון, אבל זה רק לשנתיים. מעולם לא השתמשתי ב DRIVE, ואינני יודע איך הוא עובד.כנראה ישנה אפשרות להעלות מוזיקה ל DRIVE ולעשות STREAMING לטלפון. צריך לבדוק את זה..

3. לגבי מצלמה-

תאמיני לי, זוהי נקודת התורפה הכי גדולה פה. לא מצאתי מכשיר אנדרואיד אחד שהתחברתי לאיכות התמונות שיצאו ממנו. זה לא קשור למגהפיקסל, זה קשור ל look & feel של התמונה, ולצערי רק לאייפון יש את ה look & feel הכי טוב ו filmy שיצא לי לראות. כולם יגידו של NOKIA LUMIA יש ת'מצלמה הכי טובה. זה אולי נכון מבחינת נתונים על הנייר, אבל התמונות מרגישות לי דיגיטליות מידי. overkill כזה. גם לא צריך 20 מגהפיקסל. זה גרוע. תופס מלא מקום.

בכל מקרה, למרות המשיכה הגדולה למצלמה של האייפון...אני מרגיש שאעשה לעצמי עוול גדול כשאנסה להתמודד עם IOS ועם קונספט "הגן הקסום והנעול" ש APPLE מובילה. רוצה את החופש לעשות במכשיר שלי מה שבא לי, ולכן צריך לשמור אמונים ל ANDROID. יש פיצ'רים מגניבים עכשיו שנראה לי שיעבדו יותר טוב מאפל..כמו ה ok google, כמתחרה ל SIRI.

@orei:

4. הסתכלתי על ה SONY אחי. נראה מדליק לגמריי! אני רק קראתי גם שהספיקר שלו על הפנים..וזה מאוד חשוב לי. הוא נראה גם טלפון שדומה לאייפון בשבריריות שלו.

הבנתי של DROID MINI יש גוף שעשוי מ KEVLAR, שאומרים שהוא חזק פי 5 מברזל?! נשמע הזוי לגמריי. בכל מקרה, ה MINI בטח יהיה טיפה עמיד יותר.

חוצמזה, סוני תמיד ניסו להתבדל מאחרים. יש להם כל מיני פונקציות ופיצ'רים שהם מכניסים שלא יבואו לי בטוב. צריך ANDROID נקי כמה שיותר.

@שניצל - שמח לראות שיש עוד חבר'ה כמוך שמבינים עד כמה דפוק המצב, שכל הטלפונים ענקיים, ושיש מחסור בקומפקטים :]

פורסם

z1 compact. לא תמצא מכשיר יותר טוב לפי מה שאתה מבקש מינוס הספיקר. אם אתה יכול להסתפק בספיקר יותר חלש בעבור הפשרה הזאת אתה מקבל מכשיר הקטן היחיד שהוא מכשיר דגל לכל דבר - המילה האחרונה מבחינת החומרה. האלטרנטיבות האחרות באנדרויד זה מכשירי ביניים שבכלל לא ברמה של הקומפקט. האלטרנטיבה היחידה לקומפקט זה iphone 5s.

פורסם
  • מחבר
z1 compact. לא תמצא מכשיר יותר טוב לפי מה שאתה מבקש מינוס הספיקר. אם אתה יכול להסתפק בספיקר יותר חלש בעבור הפשרה הזאת אתה מקבל מכשיר הקטן היחיד שהוא מכשיר דגל לכל דבר - המילה האחרונה מבחינת החומרה. האלטרנטיבות האחרות באנדרויד זה מכשירי ביניים שבכלל לא ברמה של הקומפקט. האלטרנטיבה היחידה לקומפקט זה iphone 5s.

אחי, אתה צודק לגמריי. ה Z1 מבחינת נתונים- מתעלה על ה DROID MINI, על הנייר!

אני רק אציין, שמבחינת ביצועים בשטח- QUAD CORE זה ממש Overkill, ושלדעתי מוטורולה הבינו שכבר כולם הגזימו עם הנתונים המפוצצים של הטלפונים היום, שרק גורמים יותר לנזק מאשר לתועלת.... לדוגמא, ה DUAL CORE 1.7 של ה MINI -הרבה יותר יעיל ותורם לזמן סוללה [זמן המתנה] גדול יותר מאשר טלפונים עם QUAD CORE. חוצמזה, מסכים שהם 720- הם גם חסכניים בבטריה, ואי אפשר לזהות ת'הבדל בין 720 ל 1080 על טלפון כזה קטן.

בנוסף- ה Z1- יש לו מצלמה טובה, אבל 20 מגהפיקסל זה גם Overkill. כל תמונה זה איזה 6000 פיקסלים, ובטח איזה 4-5 מגה טובים. יותר מידי, לדעתי.

והכי חשוב לי- הגודל!

כל מילימטר פה הולך נגד כנגד גודל כיס הג'ינס שלי, בצורה אקפוננטיאלית. במיוחד כשיושבים על כסא או כורסא.

גודל המסכים בין ה Z1 ל DROID MINI הוא זהה! 4.3 אינץ". אבל יש הרבה יותר פלסטיק מיותר מסביב ל Z1, כמסגרת. ולא רק זה- גם כפתורי הבית של ה Z1 הם לוקחים חלק מהמסך עצמו, בעוד שב DROID MINI- ישנם כפתורים מתחת למסך, כך שאתה מקבל 4.3" אינץ' נקיים לצפייה באתרים תמונות וכו'.

מה הבעיה החדשה שגיליתי ב DROID MINI?

הבנתי שבתכלס אתה מקבל מכשיר עם 16GB, בעוד ש 4.5GB מתוכם-שמורים למערכת ההפעלה של אנדרואיד! [כ"כ הרבה? מה קרה?!], כך שכל מה שנשאר לך זה 9GB מקום פנוי! זה באמת לא כיף. מבאס מאוד.

אני ממש לא נגד ה SONY, ואני מאוד מעריך את ההמלצה שלך. תאמין לי שיהיה לי הרבה יותר כואב אם ייפול ויישבר לי הסוני Z1 הזה, מאשר המוטורולה.

הסוני נראה יותר PRESTIGE, ממש ברמה של iPhone כזה. אני רואה כ"כ הרבה אנשים מסתובבים עם אייפון בעל מסך שבור, שהם לא מחליפים בגלל העלות של זה. כואב הלב..

פורסם

השאלה מה אתה מחפש, ההבדלים מאוד גדולים במחיר ואתה מקבל חומרה בהתאם. לגבי כל הדברים שציינת - אפשר למצוא חסרונות בכל טלפון למרות שחלק מהדברים שציינת הם לא חסרונות אבל זה לא משנה לצורך העניין. אם אתה לא רוצה מכשיר דגל אז עדיף לך כבר moto g הוא גם יענה לדרישות שלך והוא עולה רק 1000 ש"ח פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר
השאלה מה אתה מחפש, ההבדלים מאוד גדולים במחיר ואתה מקבל חומרה בהתאם. לגבי כל הדברים שציינת - אפשר למצוא חסרונות בכל טלפון למרות שחלק מהדברים שציינת הם לא חסרונות אבל זה לא משנה לצורך העניין. אם אתה לא רוצה מכשיר דגל אז עדיף לך כבר moto g הוא גם יענה לדרישות שלך והוא עולה רק 1000 ש"ח פחות או יותר.

הדבר החשוב ביותר בשבילי אלו מימדי הטלפון. הכי קטן שאפשר=יהיה הכי טוב בשבילי.

תבין, אני פה מודד מילימטרים. אני מסתדר מצוין על המכשיר העדכני שלי, שהוא 10.7ס"מ גובה. עכשיו אצטרך להסתדר עם מכשיר שהוא 12ס"מ. שאני מקווה שיהיה בסדר, והסוני XPERIA Z1 COMPACT כבר מתקרב ל- 13ס"מ גובה, שזה כבר יותר מידי. אני אשבור ת'טלפון כשאתיישב, בטוח [אגב, MOTO G ענקיייי! לא מעוניין בו בכלל]:

http://www.phonearena.com/phones/size/Motorola-DROID-Mini,Samsung-Galaxy-S4-mini,Motorola-Moto-G/phones/7993,7788,8208#/phones/size/Motorola-DEFY,Motorola-DROID-Mini,Sony-Xperia-Z1-Compact,Motorola-Moto-G/phones/5728,7993,8283,8208

אני מודע לכך שלכל טלפון יש חסרון. ציינתי ת'חסרונות של המוטורולה מיני, ואני באמת מתבאס מהעובדה שאין לו חריץ הרחבה לזכרון נוסף!

השאלה היא, האם אני מוכן להתגמש מהבחינה הזו, בגלל ששאר היתרונות שלו חשובים מבחינתי? כנראה שכן.

יש גם את Droid RAZR M, דגם קודם שגם לו יש חריץ הרחבה, וגם הוא קטנצ'יק, אבל נראה לי שהוא דגם פחות טוב ויותר buggy ואיטי מה DROID MINI.

לדעתי ה XPERIA COMPACT עולה 50$ יותר מה DROID MINI, כך שמכשיר דגל או לא...שניהם עולים אותו דבר. רק שהסוני, כמה שהוא חסין מים, הוא נראה לי כ"כ שברירי אם הוא ייפול.

באמת, בחירה קשה.

הלוואי והייתי מוצא טלפון אפילו קטן יותר מה DROID MINI. הוא הכי קטן שמצאתי, שעדיין מריץ KITKAT 4.4, והנתונים שלו שווים לכל שאר הסדרה של DROID ULTRA + MAXX כך שאין אפליה לגביו בגלל שהוא קטן יותר. נשמע שאני סגור עליו, אבל באמת..תן לי אלטרנטיבה נוספת חוץ מהסוני, ואני שוקל אותה ברצינות!

פורסם

אז אתה מבזבז את הזמן שלך. לא תמצא משהו יותר שווה מהקומפקט בעבור הכסף שאתה הולך לשלם. אין לו מתחרים. או שתקנה אותו או שאל תקנה כלום. בכל אופן, אם ס"מ לכאן או לשם זה מה שמפריע לך אז כנראה שאתה צריך לקנות כמה זוגות מכנסיים חדשים עם כיסים גדולים במקום לנסות למצוא טלפון לפי הס"מ. הייתי מבין אם היית מדבר על הזי אולטרה, אבל לא כשמדובר על הקומפקט.

פורסם
  • מחבר

אחי. הטלפון שאני קונה צריך לשרת אותי. אני לא צריך לשרת אותו.

עכשיו תראה Honest review על המכשיר ממישהו שמכריז שהוא לא פאנבוי של סוני או של חברה אחרת:

http://youtu.be/-r7fALNOJe8?t=4m29s

תריץ לדקה 6:10 ותראה...

מלאאא Bloatware. מצלמה מעאפנה [שגם לוקחת המון מקום בגלל שזה 20מגהפיקלס לתמונה], גב המכשיר הוא מזכוכית [=נתון לטביעות אצבעות ובעל סיכויי התנפצות גבוהים, כנראה], יש לאגים בתפקוד המכשיר! גם ב swipe פשוט ימינה ושמאלה, ובהעלאת אפליקציות, זמן הבטריה מעולה!! כנראה הכי טוב שיש בשוק כרגע. כל הכבוד להם, אבל זה לא מספיק בכדי לחפות על השאר. כנראה שאין תמיכה גדולה של קהילת המודינג לטלפון הזה..

אני חושב שהעובדה שה Z1 COMPACT חסין למים + ובעל זמן בטריה מעולה - לא מספיקים לי. שלא תגיד שלא חקרתי ת'נושא ושסתם פסלתי ת'סוני. אולי הוא מתאים לך, אבל לצרכים שלי- לא ממש.

פורסם

כאחד שמתעניין בתחום ראיתי וקראתי מלא ביקרות על כל הטלפונים וניסיתי אותם. אין טלפון מושלם. שכח מזה. בכל טלפון תמצא מגרעות.

גב המכשיר לא מזכוכית, הוא מפלסטיק. לגבי לאגים. מוזר מאוד עד מחשיד. כנראה שיש לו בעיה במכשיר. ראיתי וקראתי איזה 5 ביקורות על הקומפקט ובאף אחת בהן לא צויינו לאגים. בולשיט, הגירסה של סוני היא בין המהירות שיש. הכי קרוב לסטוק. הדבר האחרון שהייתי דואג לו. אני בטוח שיש לו גירסה ישנה. המצלמה טובה מאוד אם אתה יודע איך להשתמש בה. בין המצלמות הכי טובות בשוק ללא ספק. ראיתי מלא השוואות. תבדוק בעצמך. לא, היא לא מושלמת, סוני יכלו לשפר יותר את עיבוד התמונה אבל היא בהחלט אחת מהטובות בשוק מבין מכשירי הדגל. כל השאר זה קטנוניות של חנונים ופאבויז. בנוסף המכשיר קיבל עידכון שבו עיבוד התמונה במצלמה שופר בין היתר. בסה"כ זה לא טלפון טוב, זה טלפון מעולה. המבקר סתם קטנוני. מבקרים תמיד יציינו חסרונות בצורה קטנונית. הם חייבים. בסופו של דבר אין לקומפקט מתחרים. זה לא קשור לפנבוי. זה עובדה. היתרונות שהוא מציע עולים בהרבה על החסרונות. כמו שרשמתי, בכל טלפון תמצא חיסרון ובקצב הזה לא תקנה שום מכשיר. דוגמא אחרת, למוטו ג'י אין מתחרים במכשירים הזולים. עניין של עלות תועלת. אתה מחפש מכשיר לפי סנטימטר, תחפש מה שאתה רוצה. אני מאחל לך בהצלחה, אתה תצטרך את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל כבר קראתי מכמה סקירות שיש דיווחים חופפים לגבי בעיות במכשיר. בביקורת אחרת דווקא שמעתי שהמצלמה מעולה, כך, שכנראה יש פה קטע של טעם וריח, כך שאין מה להתווכח על זה. למרות, שתראה...בחיאת, אחי. אתה רוצה לומר לי שזו איכות טובה?

https://www.flickr.com/photos/111067146@N06/13132622544/in/photolist-m1u89C-m1tafc-m1u3Qs-m1u42u-knFsqV-j2rwGC

זה יותר דומה לאיכות של Webcam מהסוג הבינוני, במקרה הטוב.

על ה BLOATWARE? שמעתי המון..וזה גם נראה כך מכמות האייקונים שמגיעה סטוק עם המכשיר. זה סוני. הם שמים לך אפליקציות כמו Walkman וכאלה..

אני לא רוצה לעשות ROOT למכשיר כ"כ מהר, ולכן זה אומר שאצטרך לחיות עם עודף האפליקציות לפחות כשנה.

דווקא בליין החדש של MOTOROLA, מדברים על כמה שהטלפון מגיע כ STOCK ANDROID, בלי עודף של אפליקציות לא רצויות כמו אנטי-וירוס מקאפי שמגיע בסוני:

בדקה 4:50 מציינים את זה.

חייב לציין שמרגיש לי כאילו מתחת לפני השטח אנחנו מקיימים דיון של פאנבויז, למרות ששנינו מכריזים שאנחנו לא מעריצי סוני או מוטורולה. אז אני רק רוצה לחזור ולומר, שאין לי משהו כנגד ה XPERIA, אלא פשוט אני לא מתעלם ממה שאנשים כותבים לגביו. אני מרגיש שאתה בוחן אותו יותר מידי בהסתכלות על הנתונים היבשים שלו, ולא לפי חווית משתמש. אחרת כבר היה לך את הטלפון הזה בידיים.

תראה עד כמה ה DROID MINI איננו מתקדם כמו הסוני [עם מעבד כפול ליבה במקום QUAD, וכו']...אבל עדיין אני מעדיף אותו, כי אני מרגיש שמוטורולה הלכו פה על איזון חכם בעיצוב הטלפון הזה, ובידיעה שהם לא מפוצצים את הנייר באחלה SPECS, אלא דואגים שחווית המשתמש תהיה חיובית, ושהטלפון יהיה יעיל למשתמש, בלי לפוצץ בנתונים...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, לולא הקטע של הגודל..יש מצב שהייתי הולך על ה HTC ONE MINI...רק שהוא מאוד גבוה ודק. בטח עלול להישבר בקלות לשניים. נראה אבל ממש מעולה..

- - - תגובה אוחדה: - - -

ו...בבקשה, שתראה שאני לא מבלף. עוד אחד שמתלונן על ה BLOATWARE, ובנוסף מציין עד כמה שהמסך ממש מאכזב. קראתי על זה בעוד מקום..המסך ממש לא בהיר, ונהיה חשוך בזוויות. ברמה די נמוכה.

http://tinyurl.com/l7w7fcu

למוטורולה יש מסך LCD, שאני לא מתלהב ממנו. הלוואי והיו AMOLED. אבל, לפחות אנשים מדווחים שהוא מאוד בהיר, עם צבעים בוהקים ויפים. אז, לפחות זה...

פורסם

כנראה שאתה צריך לקרוא שוב את מה שכתבתי. כתבתי שאתה צריך ללמוד איך לצלם במצלמה. יש שם 1001 אופציות צילום auto mode ו manual mode. שים לב גם שכתבתי שסוני יכלו לשפר יותר את עיבוד התמונה במצלמה אבל בסה"כ המצלמה עדיין בין הטובות בשוק. אולי יש לך קריאה סלקטיבית. רשמתי גם שאף טלפון לא מושלם ובחוסר מושלמות הזאת ובהתייחס לדרישות שלך: בטווח מחיר 2000 ש"ח פלוס הקומפקט לוקח בגדול. בסביבות ה 1000 ש"ח מוטו ג'י לוקח בגדול. מה הקשר פאנבויז?מכשירי ביניים אני פחות בדקתי אז לא זוכר, אני יודע שמוטו אקס נחשב לאחלה מכשיר. אם אתה חושב שהגירסה של סוני זה בלואטוור כמו שהוא אמר אז גירסאות של רוב החברות אחרות יהיו בלואטוור כפול 2. אתה לא תמצא מסך בגודל הזה שהוא יותר איכותי מהמסך בקומפקט. אתה תמצא מסכים שווי ערך. המסכים שסוני משתמשת בהם לקומפקט מגיעים משני יצרני פאנלים מהטובים בשוק (שאפל בין היתר משתמשת בהם) au optronics ו japan display. הטופ של הטופ. מסכים יותר איכותיים מזה זה גם של אותם חברות (פלוס פאנלים של אלג'י ושארפ) אבל רק במסכים 5". אני מבטיח לך שאם תשווה בין הקומפקט לטלפונים אחרים באותו גודל פחות או יותר המסך שלו יראה טוב כמותם או יותר טוב. למה? בגלל הפאנל. "הלוואי" "אם לסבתא היו גלגלים" זה כל מה שאתה אומר בגדול. כמו שאמרתי, אתה מחפש משהו שכנראה לא קיים. אני בספק אם תמצא בהתחשב בדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

בין אם אמצא או לא, תאמין לי..החשש הכי גדול זה לקבל טלפון מחו"ל שבסוף מגיע תקול. זה הכי בעסה, וזה כבר קרה לי בעבר.

באותו מקרה הייתה באמת תקלה. אבל, גם אם הטלפונים הם Unlocked, עדיין יש איזה 1% שמשהו מארה"ב לא יעבוד בארץ. שמעתי אפילו על האייפון, שלא מספיק לרכוש דגם שהוא Unlocked, אלא דגם מסדרה מאוד ספציפית, בכדי שהטלפון יעבוד בארץ. רולטה רוסית :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים