עבור לתוכן

התחדשתי ב-R9-290 Crossfire- צריך עזרה :)

Featured Replies

פורסם

החלפתי במהלך התקופה 3 כרטיסי 7970, 4 לוחות אם ושני מעבדים, FPS גבוה לא אומר חוויה.

כמו שרשם אור, מעבד עם 100 אחוז אומר בזבוז כסף על שני כרטיסים כאלו כיוון שהם לא מנוצלים.

עוד יותר מצחיק שקנית שני כרטיסים כאלו למסך בודד של 1920X1080(מקווה שלא).

• תגובות 49
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני באמת לא מבין למה מלכתחילה בוצעה ההחלפה המיותרת הזאת.

780Ti כרטיס מצויין, חזק, והכי חשוב - יציב.

פורסם

עידן, באמת שלא ברורה לי ודי לא נעימה נימת הזלזול שלך במה שאני כותב. כמו שציינתי, אין לי שום עניין בלנסות לשכנע אותך.

אני כבר למעלה משנתיים משחק על 3 מסכי דל 23" אז אתה יכול להיות רגוע.

רק לצורך העניין אתה לא מגיב כאן לילד בן 15, אני עוד מעט בן 40 וחי את העולם הזה מגיל 15.

אני מבין לגמרי את החוויות שלך מעניין המערכי כרטיסים אך סה"כ טענתי שזה לא אומר שזה קורה לכולם.

אני אישית מרוצה עד השמיים מהשדרוג כי הוא ענה לי בדיוק על הצרכים, לשחק ב- BF4 על איכות מקסימלית בלי פשרות וזה הצליח.

מקווה בשבילך שבמערך הבא יצליח לך יותר.

פורסם

+1

ולצורך העניין, אני בכלל לא מבין את המרדף המטורף הזה לשדרג משהו שעובד מצויין!

אם זה עובד למה לתקן?...ולא סתאם "עובד", עובד מצויין!

אני כרגע עם 7970 צנוע למדי, וכדוגמא מקבל בBF4 על הגדרות הכי גבוהות (למעט anti aliasing deferred) מעל 90 FPS בכל המפות!

יש לי "דודה" לשדרג ל 290X, אבל השכל הישר אומר שזה עוד מוקדם, כי נכון לכתיבת שורות אלה (ועד לBF5) אין צורך.

לפותח הדיון המלצתי...

את ההחלפה כבר בצעת, או כמו שאומרים "המים כבר עברו בנהר".

אל תחפש לשבור שיאים בכל מיני באנצ'ים.

תהנה ממה שיש לך כרגע, כי 290 בהחלט כרטיס מהשורה הראשונה בכל מה שנוגע לדרישות של המשחקים היום!

פורסם

לא מזלזל, פשוט מה שאתה רושם לא הגיוני.

ברור כשמש ואלו עובדות שיש מיקרוסטאטרינג עם מערכי כרטיסים, במיוחד עם כאלו מבית AMD.

גם אני בעברי ניסיתי לשכנע את עצמי שהכל עובד מעולה אך כשחזרתי לכרטיס בודד התמונה התבהרה, יש כאלו שמבחינים בכל שינוי או הפרעה ויש כאלו שלא.

פורסם

אין כאן שום עניין של שכנוע עצמי, יש לי עוד מחשב של הילד, כרטיס של 6950, מעבד Q6600, מסך בודד ובהשוואה למחשב שלי אין שום הבדל מבחינת תזוזה או ריצה חלקה של המשחק, דווקא אצלי ב- ULTRA פתאום הופיעו לי אפקטים שלא היו לי לפני כן וזה פשוט מדהים.

לצורך ההשוואה, ב- 3DMARK קבלתי תוצאה של 8111 ב- fire strike extreme, לעומת פותח הדיון שקיבל פחות עם מעבד חזק יותר, הגיוני? אולי לא אבל זאת התוצאה.

פורסם

אצל פותח הדיון יש בעיה שלא קשור, בשום מצב הוא לא אמור לראות סטאטרינג או שזה אמור להשפיע לו על התוצאה ב-3DMARK, בחיים לא היתה לי

בעיה בבאנצ'ים עם המערך וברוב המשחקים גם לא.

הבעיה היא במשחקים סוררים עם ניצול מעבד גבוה כמו פאר קריי 3, BF3/4 שם הסטאטרינג מוגבר במיוחד בפניות של הדמות.

יש לי משחקים שזזים נהדר על שלושה מסכים, כמו Burnout Paradise, grid2 ועוד כמה נחמדים.

פורסם

הבנתי אותך, רק שאצלי אני שוב חוזר לא נתקלתי בבעיות מהסוג שאתה מתאר ולכן היה קשה לי לקבל את הקביעה של לא להשתמש במערך כרטיסים של AMD.

לדעתי מיצינו את העניין, כל אחד והנסיון שלו.

פורסם
  • מחבר
התואר הזה יקר כי זמן = כסף ובמקרה הזה תצטרך חופשה ארוכה + שנת שבתון

:D

- - - תגובה אוחדה: - - -

בהחלט נכון לגבי ה-780Ti..במיוחד אחרי השדרוג שעבר עם הקירור, והתדרים הגבוהים יחסית שהגעתי איתו (1270/1950)

אבל ההחלפה הייתה ללא שום עלות נוספת, ומשום מה הצלחתי להגיע פחות או יותר לביצועים שציפיתי להגיע עם המערך הכפול הזה..הבנתי שהשתמשתי בגרסאות ישנות של בנצ'מרקים כמו ה-3DMark שהיה בגרסא 1.0 :) אחרי שהתקנתי את הגרסא החדשה קיבלתי תוצאה יותר נחמדה כמו 8700

ובמשחקים אני באמת רואה שיפור משמעותי.

אבל באמת שאין כמו כרטיס אחד חזק לעבודה..

עידן, באמת שלא ברורה לי ודי לא נעימה נימת הזלזול שלך במה שאני כותב. כמו שציינתי, אין לי שום עניין בלנסות לשכנע אותך.

אני כבר למעלה משנתיים משחק על 3 מסכי דל 23" אז אתה יכול להיות רגוע.

רק לצורך העניין אתה לא מגיב כאן לילד בן 15, אני עוד מעט בן 40 וחי את העולם הזה מגיל 15.

אני מבין לגמרי את החוויות שלך מעניין המערכי כרטיסים אך סה"כ טענתי שזה לא אומר שזה קורה לכולם.

אני אישית מרוצה עד השמיים מהשדרוג כי הוא ענה לי בדיוק על הצרכים, לשחק ב- BF4 על איכות מקסימלית בלי פשרות וזה הצליח.

מקווה בשבילך שבמערך הבא יצליח לך יותר.

נכון לעכשיו אני מצדד אותך כי הכרטיסים באמת מתחילים לפעול כראוי..אני זה שפספס כמה דברים בדרך :)

+1

ולצורך העניין, אני בכלל לא מבין את המרדף המטורף הזה לשדרג משהו שעובד מצויין!

אם זה עובד למה לתקן?...ולא סתאם "עובד", עובד מצויין!

אני כרגע עם 7970 צנוע למדי, וכדוגמא מקבל בBF4 על הגדרות הכי גבוהות (למעט anti aliasing deferred) מעל 90 FPS בכל המפות!

יש לי "דודה" לשדרג ל 290X, אבל השכל הישר אומר שזה עוד מוקדם, כי נכון לכתיבת שורות אלה (ועד לBF5) אין צורך.

לפותח הדיון המלצתי...

את ההחלפה כבר בצעת, או כמו שאומרים "המים כבר עברו בנהר".

אל תחפש לשבור שיאים בכל מיני באנצ'ים.

תהנה ממה שיש לך כרגע, כי 290 בהחלט כרטיס מהשורה הראשונה בכל מה שנוגע לדרישות של המשחקים היום!

צודק בהחלט! תודה על החיזוק

התאכזבתי ישירות ברגע שראיתי את התוצאות ב-3DMark וזה מה שגרם לי בעיקר לפתוח את האשכול - עד שהבנתי שעבדתי עם גרסא ישנה שכנראה היוותה חוסר תמיכה בכרטיסים.

פורסם

תהנה תהנה יש שני לי כרטיס 290 TRIX OC בCROSSFIRE משחק במסך 4K של סמסונג הזמנתי אותו ישירות מקוריאה

רואים מדהים עושים את העבודה

פורסם
  • מחבר
תהנה תהנה יש שני לי כרטיס 290 TRIX OC בCROSSFIRE משחק במסך 4K של סמסונג הזמנתי אותו ישירות מקוריאה

רואים מדהים עושים את העבודה

10x :)

משתדל, modding לכרטיסים יהיו בדרך כנראה..

פורסם

תחדש :)

הגיע הזמן שתתחיל לנצל את הכרטיסים האלה לייצר לך קצת כסף בלילות ;)

פורסם
  • מחבר
תחדש :)

הגיע הזמן שתתחיל לנצל את הכרטיסים האלה לייצר לך קצת כסף בלילות ;)

:D תודה.

בינתיים הם זוללים כסף על תחנת כח שהם מחוברים אליו ישירות.

פורסם

כן.... אז תתחיל לכרות ישראקוין או דוגיקויין :P

פורסם
  • מחבר
כן.... אז תתחיל לכרות ישראקוין או דוגיקויין :P

אני חושב שהמצב הכי אופטימלי לאנשים שמחזיקים את הכרטיסים האלו יהיה שהם יעבדו בחברת החשמל ביום (חשמל חינם), ובערבים הם ישתכרו מפאנים לאנשים באופן פרטי בבית, כשאני מצמיד את הבחור\ה לכרטיסים האלו כשאני מריץ FURMARK...ובזמן הפנוי אני פשוט משחק.

ככה אפשר לנצל אותם ולהנות בצורה הכי טובה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים