עבור לתוכן

חיבור DVI הפסיק לעבוד בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

כרטיס המסך שלי הפסיק להוציא אות כאשר מחובר אליו כבל DVI. כאשר אני מחבר כבל VGA אין בעיה. אני משתמש באותו כבל ואותו מסך ומחבר אותו אל יציאת הDVI בלוח האם שלי וזה עובד כך שאני יודע בוודאות שזה הכרטיס.

עכשנתי לו דרייברים בין שבוע או שבועיים לפני שזה התחיל (באותה תקופה הכל היה תקין). יכול להיות שזה קשור?

מדובר בRADEON 7700, הכרטיס עדיין באחריות.

אשמח לרעיונות.

פורסם

אם אתה מחבר את ה-DVI בלבד ומדליק את המחשב - יש אות או לא? מבחינת POST.

כך תוכל לפסול במידה מסויימת את הדרייברים כי דרייברים זה לוינדוס.

פורסם
  • מחבר

אני אכן אנסה לנקות דרייברים לפי המדריך ולבדוק מאפס. המסך עובד כמו שכתבתי עם אותו כבל כאשר הכבל מחובר לכרטיס רשת OB.

אם אתה מחבר את ה-DVI בלבד ומדליק את המחשב - יש אות או לא? מבחינת POST.

כך תוכל לפסול במידה מסויימת את הדרייברים כי דרייברים זה לוינדוס.

לא, אני לא רואה כלום בPOST, מה שדי שולל את החלק הראשון של ההודעה שלי :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

לקחתי כבל DVI חדש מהעבודה ואבדוק בערב למקרה שכן מדבור שכבל דפוק שזאת הסבירות הכי גבוהה לי דעתי (בהתחשב בכך שהחתולים המזדיינים שלי הרסו לי KVM כי הם אכלו לי את הכבלים...)

פורסם

אם לא יעבוד:

אני מניח שאין לך DVI נוסף בכרטיס, קנה כבל HDMI to DVI או מתאם כזה.

עריכה: ל-7770 אמור להיות אחריות :)

פורסם
  • מחבר

יש לו אחריות. אם זה אכן לא הכבל אני אממש אותה.

פורסם
  • מחבר

אכן הכבל נאכל אף הוא ע"י החתולים הארורים. פספסתי את זה בהתחלה כי הוא לא היה גמור לגמרי אבל בבדיקה נוספת ראיתי את זה.

תודה לכולם על העזרה ותרחקיו את החתולים שלכם מאלקטרוניקה :)

פורסם

אני פעם הבאתי איזה אוגר ושיחררתי אותו בחדר מחשב שהיה לי בדירה שכורה באיזור שנת 2005, עד היום הכבל של הרמקולים(2.1) מתוקן עם איזולירבנד ב3 מקומות שנאכלו.

כל פעם שאני מסתכל על זה אני מתעצבן, יום אחד אתקן את זה כמו שצריך, או שאחליף רמקולים לטובים יותר.

פורסם

איזה חתולים יש לך שאוכלים כבלים?

יש לי חתולה כל כך מפונקת שלא אוהבת פרגיות.

פורסם
  • מחבר

הם לא אוכלים אותם כי הם רעבים, הם אוכלים אותם כי הם אוהבים ללעוס אותם. והם חארות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים