פורסם 2004 במרץ 321 שנים אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחר מסיבת שתיה מטורפת בבית של חבר ;Dכמו שצריך!אני רוצה לראות אנשים שפוכים הולכים ברחוב ובאמת חושבים שהם מלכת אסתר! ;D
פורסם 2004 במרץ 421 שנים ד"א אתם מזכירים לי את השנה שבה למדתי בפנימייה דתית(אל תשאלו איך), אז שם בחג פורים היה מאוד שמח. כל הרבניםוהמורים עודדו לשתות, חילקו בקבוקים של כוהל חופשי, סיגריות, הזמינו לבתים שלהם ושם מה רק לא היה -קוניאק, וודקה, יין, אלכוהולנשפך כמו ים...חלומו הרטוב של כל אחד בפורום פה אני מניח....
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מה שווה לשתות כלכך הרבה אם אין באיזור שמנה/מכוערת/כלבה(כלב ממין נקבה, לא אישה מניאקית) שתראה לך כמו דוגמנית?
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אם זה מה שעושה לך את זה ;D אני שותה כדי להשתחרר קצת ולהיות קצת יותר שמח כי "מוכרחים להיות שמח" 8)
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מה שווה לשתות כלכך הרבה אם אין באיזור שמנה/מכוערת/כלבה(כלב ממין נקבה, לא אישה מניאקית) שתראה לך כמו דוגמנית?בזה הרגע החלטתי שאני לא שותה יותר, וזה בלי קשר למי נוהג חזרה הביתה.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני רואה ששתיה זה הפתרון של רובכם פה לבעיות או דרך לחגוג חגים יש עוד דברים, אלכוהול זה לא הכל! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.