פורסם 2014 במרץ 2711 שנים יש לי מארז ג'נרי ואני מתכנן לקנות GTX560 מיד2 מחבר במחיר מעולה.. והכרטיס יוכל להכנס.השאלה אם הוא ייחנק במארז ג'נרי או שיפעל כרגיל?תודה.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים מארז ג'נרי או ממותג ההבדל הוא בעיקר מה יכולת הקירור שלו, שאותה אף אחד לא יכול לנחש.אם יש לך סירוקצליה בסיסית במארז אז לא צריכה להיות בעיה.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים מחבר איך היית מגדיר סירקולוציה בסיסית?האם סידור כבלים במארז קשורה לסירקולציה?
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים סרקולציה בסיסית הכוונה למאוורר מקדימה מכניס אוויר ומאוורר מאחורה מוציא אוויר, סידור כבלים עוזר לסרקולציה מכיוון שהוא מאפשר מעבר חלק יותר של האוויר מקדמת המארז אל המאוורר האחורי והחוצה.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים מחבר אין במארז שלי מאוורר קדמי, אחורי יש.לא יודע אם זה קשור, הייתה תקופה שלא ניקיתי בערך שנתיים את המחשב ולא היה ממש הרבה אבק והטמפ' היו מצוינות.. אולי הוא מקורר בכל זאת?
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים זה תלוי ברכיבים ובטמפרטורת החדר , ואם היה נקי יחסית אז גם זה עוזר לטמפרטורות.. תכניס את הכרטיס ותעקוב אחר הטמפרטורות אם הכל תקין אז אין סיבה להוסיף שום דבר..
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים לא יודע למה אין אבל מאוורר קידמי בלי קשר מומלץ על מנת לקבל סירקולציה בסיסית.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים מחבר יש לי מקום לעוד אחד מתחת למאוורר האחורי.. זה יעזור? חוץ מזה לא מוצא מקום
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים לא יעזור שכן יש לך כבר מאוורר אחורי, תחפש בפאנל האחורי (תנסה לפרק אותו) או מקסימום תעלה תמונות שלה מארז והבפנים ונראה אם אפשר לעזור.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים אני מתכנן לקנות GTX560 מיד2 מחבר במחיר מעולה..כמה זה "מחיר מעולה"? בן כמה הכרטיס? כמה אחריות יש על הכרטיס? האם המאוורר שלו תקין? האם הכרטיס עבר המהרה?סתם לייחוס - יש לך את זה ב 399 ש"ח - כרטיס GTX560 חדש עם שנתיים אחריות.
פורסם 2014 במרץ 2711 שנים אין ספק שהבאת לו הצעה משתלמת אבל אם המארז שלו אינו מאוורר טוב אולי כדאי שישקול גרסת קירור רפרנס כדי שלא יפזר יותר חום במארז שאין לא יכולת טובה להיפטר ממנו גם ככה.. בקיצור כדאי שיעלה תמונה או שייתן את השם של דגם המארז לפני שהוא רוכש איזשהו כרטיס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.