פורסם 2014 במרץ 2511 שנים אני מקבל הודעה:[h=1]לא ניתן להתחבר אל accounts.google.com האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל accounts.google.com.נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש.אם היית מבקר כעת ב-accounts.google.com, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל accounts.google.com האמיתי.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים מחבר הדבר נשנה גם כשאני נכנס דרך החיבור האלחוטי שבו אין לי שום סינונים וכן גם בסינונים שיש לי אין כל הפרעה מסוג זה, ולא היתה בעבר.יש איזה הגדרה בדפדפן שעלי לשנות ואיני יודע מהי?
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים תנסה להיכנס לשירותי גוגל דרך גוגל ואל דרך סימניות, כמובן בלי הסינון ותבדוק אם זה עדיין קורה.באיזה סינון אתה משתמש?
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים אני נתקל בדיוק באותה ההודעה כשאני נכנס לאתר ONE.COMהבעיה נשנית גם בכרום וגם ב IE. המחשב הוא חלק מדומיין ובשאר המחשבים בדומיין אין בעיה עם האתר הזה.השעון מכוון לחלוטין - עוד רעיונות יתקבלו בשמחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.