פורסם 2014 במרץ 2511 שנים http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.aspx?WallaId=1//2732503&VerticalId=2אני מתלבט אם זו אנטישמיות או שהם עד כדי כך דבילים.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים אני לא מבין מה הבעיה בזה?מעבר לכך שבאופן כללי היחס של המאבטחים בנתב"ג לכל מי שלא נראה להם הוא משפיל ומבזה (זה מופנה בעיקר לתיירים אבל לא רק), זה לחלוטין לגיטימי לדעתי שאם מדינה X לא יודעת לכבד אזרחים של מדינה Y בלי קשר למוצא האתני שלהם, שמדינה Y לא תבוא לקראת מדינה X בכל מני הקלות הגירה למיניהן.
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים ישראל לא מפלה אמריקאים ממוצא פלסטיני?ומה הקשר לאנטישמיות? רובם של היהודים כלל אינם צריכים ויזה לארה"ב (או נכללים בתוכנית הVWP), ישראל היא הבעיתית, בין אם בגלל אפליה גזענית של אמריקאים כשארה"ב דורשת יחס שווה לכל אזרחיה, אחוז גבוהה מהדרוש של ישראלים מסורבי ויזה, או העובדה שלרוב האזרחים אין דרכון ביומטרי. אלה הם התנאים העיקריים להצטרפותה של מדינה מסוימת לתוכנית הVWP. נערך 2014 במרץ 2511 שנים על-ידי Nosh
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים מחבר כי ה"אפליה" כאן מבוססת צרכים בטחוניים? אתה באמת רוצה להשוות עיכוב פלסטיני שיש לו דרכון אמריקאי בשערי ישראל לעיכוב ישראלי בכניסה לארה"ב? מתי בפעם האחרונה ישראלי ביצע פיגוע התאבדות בארה"ב?
פורסם 2014 במרץ 2511 שנים ובגלל אותם "צרכים ביטחוניים" ישראלים ימשיכו לעמוד בתור בשגרירות האמריקאית. בכל מקרה ישראל גם לא עומדת בתנאים אחרים לתוכנית, כל הרעיון היה שבגלל שלישראל (לפחות כרגע) יש "יחסים מיוחדים" עם ארה"ב אז ממשלת ארה"ב תוותר לישראל על אותם תנאים, אבל על אפליית אמריקאים בכניסה לישראל הם כנראה לא הולכים לוותר. בכלל, מה יש לישראלים לחפש בחו"ל, כולם אנטישמים.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים ישראל לא מפלה אמריקאים ממוצא פלסטיני?ומה הקשר לאנטישמיות? רובם של היהודים כלל אינם צריכים ויזה לארה"ב (או נכללים בתוכנית הVWP), ישראל היא הבעיתית, בין אם בגלל אפליה גזענית של אמריקאים כשארה"ב דורשת יחס שווה לכל אזרחיה, אחוז גבוהה מהדרוש של ישראלים מסורבי ויזה, או העובדה שלרוב האזרחים אין דרכון ביומטרי. אלה הם התנאים העיקריים להצטרפותה של מדינה מסוימת לתוכנית הVWP.לא, אין שום אפליה של אמריקאים ממוצא פלסטיני.יש הבחנה בין מובלמים ללא מוסלמים, ואין שום קשר מאיזה מדינה האדם הגיע.אני די בטוח שנותנים יחס שווה למוסלמים ישראלים ולמוסלמים אמריקאים.מה לעשות, את המוסלמים יש סיבות לבדוק באופן קצת יותר יסודי...ארה"ב הלכה על שיטה אחרת, של למשש כל אחד שרוצה לטוס וחיפושים קפדניים על כל אחד. יש גם הרבה ביקורת על זה...ישראל קצת יותר חכמה, ומוותרת על בדיקה כזאת למי שהפרופיל שלו לא חשוד.מה עדיף? לבדוק את כולם כמו שבודקים עכשיו את רוב היהודים? כלומר לחפף בבדיקות, ולחכות רק שהם יצליחו לפוצץ לנו מטוסים.או כדי "לתקן את האפליה" לתת לכולם לסבול בדיקה מחמירה יותר, לבזבז עוד הרבה מאוד כסף על כוח אדם נוסף, להאריך תורים...וכל זה רק כדי לגרום לכולם לסבול, כדי שמוסלמים לא ירגישו מקופחים רק בגלל שהאחים שלהם הם פנאטים דתיים שהחליטו להרוג את כל מי שלא מוסלמי.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים קודם כל שאתה טועה, אמריקאים ממוצא פלסטיני כלל לא יכולים לטוס דרך נתב"ג. בכל מקרה מדובר פה על כניסת ישראל לתוכנית שהיא לא עומדת בתנאיה, לכן אזרחיה יצטרכו להמשיך להגיש בקשה לויזה, לא על טיב הבטחון בנתב"ג.
פורסם 2014 באפריל 111 שנים אולי לא עומדים בתנאים, אבל זו לא הסיבה שבגללה אנחנו לא נכנסים לתוכנית בכל זאת.עכשיו גם מסתמנת עסקת חילופי שבויים עם ארה"ב....אנחנו נותנים לחוסיין אובמה מחבלים בתמורה לשיחרור החטוף יונתן פולארד. רק שחס וחלילה לא נעז לשחרר רוצחים שרצחו מישהו שהייתה לו גם אזרחות אמריקאית.ושלא ימכרו סיפורים על ריגול, מרגלים גרועים ממנו שארה"ב תפסה ישבו בכלא והשתחררו אחרי הרבה פחות זמן. אבל העיקר שאנחנו על הריגול האמריקאי הגבנו בשתיקה במקום במעצר של אנשים מהשגרירות שנחשדים כקשורים לריגול.כנראה שהמחיר של מדינת ישראל הוא 3 מיליארד דולר בשנה. רק לקניות מהתעשיות הביטחוניות של ארה"ב, כמובן. אה, והוצאת מיליארדים כדי להילחם בצורה יותר "הומנית" במחבלים.
פורסם 2014 באפריל 111 שנים ג'ונתן פולרד הוא לא חטוף. מדובר באדם אופורטוניסט שניסה למכור מידע לכל המרבה במחיר, תמורת כסף, כולל מדינות כמו פקיסטן. אחמד טיבי יותר ציוני ממנו.
פורסם 2014 באפריל 111 שנים מחבר על פי מה בדיוק מבוססת הקביעה הזו? על הטענות של האמריקאים שמחזיקים אותו כלוא כבר 30 שנה? נערך 2014 באפריל 111 שנים על-ידי ag43
פורסם 2014 באפריל 211 שנים לא, על פוסטים שקראתי ברוטר ובתיק דבקה.אגב, הוא בכל מקרה יהיה זכאי לחנינה בשנה הבאה, בלי שום קשר לשום עסקה עם אף אחד.
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר השאלה אם יחננו אותו. אופורטוניסט כמו שאתה מתאר היה מודיע שהוא מוותר על העסקה כדי שלא ישחררו מחבלים? חוצמזה - תיק דבקה?! אני מאמין יותר לאבו מאזן.
פורסם 2014 באפריל 211 שנים אין שאלה, יחננו אותו. לפי החוק האמריקאי אחרי 30 שנה אסירי עולם מקבלים חנינה אלא אם כן מתקיימים תנאים מסוימים (שלא מתקיימים במקרה של פולארד).
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר ההתנהלות במקרה שלו ביזיונית בכל קנה מידה. נראה אם לא ימציאו איזו הגבלה בשבילו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.