עבור לתוכן

כדאי לעבור ל-G2?

Featured Replies

פורסם

יש לי GALAXY S3, והבנתי שה-G2 מוצלח מאוד וזה..

אבל יש לי דילמה קטנה, לרב האנשים יש גלקסי וכביכול זה מה שקצת מקשה עליי לעבור למכשיר לחברה אחרת.. מה דעתכם? למרות שהבנתי שה-G2 מצליח מאוד בארץ..

ובכללי, איך הוא בהשוואה ל-S3? ומה בנוגע ל-S4?

• תגובות 33
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יגיד את זה במשפט אחד, לי יש S4 ואם יביאו לי G2 אני מחליף בלי לחשוב פעמיים.

לפי דעתי ההיתרון היחיד של ה-S4 על ה-G2 זה חריץ לכרטיס הרחבה (כרטיס זיכרון).

ה-S3 עם הרום של סמסונג עובד בצורה מקרטעת ולפי דעתי הוא אחד הכשירים הפחות טובים שיצאו (היה לי כזה).

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם
  • מחבר

ולמה כל כך יבער לך להחליף אותו?

הוא טוב משמעותית מ-S4 או מה?

פורסם

יש לו מעבד ותר טוב, מסך יותר גדול, מצלמה עם מייצב אופטי אופן פתיחת המסך עם הנקישות זה דבר גאוני (knock on).

זה עוד בלי לדבר על זה שהוא עובד הרבה יותר חלק מהמכשירים של סמסונג שהממשק שלה (TouchWiz) חונק כל מכשיר ומקרטע גם במכשירי הדגל.

פורסם

לא יודע כל כמה זמן אתה מחליף מכשיר ומה התקציב שלך, אבל שים לב שכבר הוכרזו Samsung S5, Sony Z2, Oppo Find 7, היום יוכרז HTC One 2014, עוד חודש OnePlus One, וע"פ שמועות LG G3 עוד פחות מחודשיים

פורסם
  • מחבר

אין לזה סוף...

אז מה כדאי לעשות? יש לי חברים שאומרים לי שלא כדאי כי LG לא מוכרת בשוק הסמארטפונים, ומכנים את החברה הזו כחברה של מקררים. -_-

פורסם

גם סמסונג מייצרים מקררים, אז מה?

אין בהכרח קשר בין מה שההמונים קונים למה שהכי טוב. האמת שאין דבר כזה "הכי טוב", כי זה תלוי בהעדפות שלך ואיזה נתונים של המכשיר הכי חשובים בעיניך (מצלמה טובה? רמקולים קדמיים? גודל מסך? גודל מכשיר? משקל? עיצוב? וכו'...).

נערך על-ידי Unavoidable Encounter

פורסם

לא מוכרת?

מדובר על יצרנית מוכרת בעולם כולו.

ה-NEXUS 4 המצליח ועכשיו ה-NEXUS 5 שניהם שלה.

לפי דעתי סמסונג הידרדרו מאז ה-S3. קניתי את ה-S4 רק בגלל שנשבר לי ה-S3 ולא היו חלופות באותה התקופה (לפחות לא בארץ).

פורסם
  • מחבר

אני מרוצה מה-G2 שניסיתי, רק מה שנשמע לי מאוד מציק ומעצבן זה שהמצלמה שלו איטית בתנאי תאורה חשוכים, וזה יכול נורא להפריע.

ואגב, הבנתי שחלק מהמשחקים יעבדו טוב יותר ב-S4 מכיוון שהוא בעל קהילת פיתוח גדולה יותר, ולכן חלק מהמשחקים מותאמים אליו בצורה טובה יותר. זה נכון?

פורסם
  • מחבר

חושב שדי מיציתי את ה-S3... השאלה אם ההבדלים כאלה משמעותיים.

פורסם

אין שום הבדלים "משמעותיים" בין אף אחד מהמכשירים הקיימים היום בשוק.

כמובן ש"משמעותיים" זה עניין סובייקטיבי.

פורסם

ההבדל הכי משמעותי, והיתרון הגדול של הLG G2 על מכשירים אחרים הוא הסוללה.

הסוללה של הG2 מחזיקה יומיים בקלות. בשימוש יום יומי סביר אני מסיים יום עם בערך60-70 אחוז סוללה - עם בלוטות' וGPS וWi-Fi פועלים.

פורסם

יש לי חברים שאומרים לי שלא כדאי כי LG לא מוכרת בשוק הסמארטפונים, ומכנים את החברה הזו כחברה של מקררים

אהבתי את ההגדרה.

;)

למרות ששיהיה ברור שאיני מסכים עם זה

נערך על-ידי yosi b

פורסם

אני לא בטוח, אבל נראה לי שדווקא סמסונג מייצרת הרבה יותר דברים "לא קשורים לטלפונים" מאשר LG...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים