עבור לתוכן

מסנן DSL

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.

פורסם

הוא תקוע בקיר שלך, בין השקע ובין כבל הטלפון שהולך למודם...

הוא מפצל שכולל שני שקעים, אחד שהולך למודם ואחד שהולך לטלפון (כלומר לפקס, למדפסת שלך).

אבל אתה כבר אמור לדעת את זה, הרי בשביל להצליח לקבל פקסים אתה צריך מין הסתם... לחבר את הפקס לקו הטלפון. (אני מקווה שזה ברור מאליו..)

פורסם
  • מחבר

המסנן הנ"ל הוא רכיב המתחבר טורית לקו הטלפון, אינו נמצא בקיר ואינו מפצל שום דבר. אני מנוי בחברת HOT ועובד עם המודם שלהם שמכיל חיבור לאנטרנט וכן את השקעים לקו הטלפון, הפקס מחובר ישירות לקו הטלפון והטלפון מחובר ליציאה השניה שמאחורי הפקס. בשליחת פקסים אין כל בעיה הבעיה היא בקבלה ובקשר לזה בחומר המצורף למדפסת מדובר על חיבור הפילטר הנ"ל, אין לי שמץ של מושג היכן משיגים את הרכיב הנ"ל, ומכאן פניתי לפורום, אשמח לקבל עזרה באיתור הרכיב.

פורסם

אם אתה מנוי בכבלים אז אין לך ממש קשר למסנן "DSL", כי אין לך שום DSL בבית.

אם אתה מצליח לשלוח פקסים אבל לא מצליח לקבל - לא מדובר על בעית חומרה אלא ככל הנראה בהגדרות לא נכונות.

בד"כ יש "אשף התקנה" דרך המחשב שמגדיר את כל הגדרות הפקס, כולל האם מחובר גם טלפון לאותו קו פקס ואם כן אז האם לענות לשיחה נכנסת אוטומטית (ואחרי כמה צלצולים) או לא.

יכול להיות שהוא מוגדר לך בטעות פשוט לא לענות לשיחות נכנסות.

פורסם
  • מחבר

תודה עבור העזרה, לסיכום הבעיה היתה בהגדרות שמשום מה השתבשו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים