עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך מקנדה

Featured Replies

פורסם

אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת...

למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה:

http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373

כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה crazy.gif דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.

פורסם

לא לקחת בחשבון שהמחירים המוצגים בקנדה הם ללא מיסים (כמו בארה"ב) למיטב זכרוני תוסיף 13% VAT, תגיע ל 2,620~ הפרש של 100 ש"ח מהארץ.

תקנה בארץ, יהיה יותר זול ויותר קל לממש אחריות

פורסם

אם אתה קונה בחו"ל אז עדיף שתקנה EVGA כך שתהיה לך אחריות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

אאל"ט בכל הקשור למסים אפשר לקבל החזר,ככה אני זוכר שהיה בפעם האחרונה שהייתי בקנדה וקניתי משם PSP ואייפוד 3,אשמח אם מישהו יתקן אותי במידה ואני טועה ואני זוכר לא נכון :)

אופציה 2-

http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=559&item_id=061631

EVGA ואחריות בינ"ל (בטוח שלא יהיו בעיות במימוש כזאת בארץ? לשם וידוי)

לשימושים שלי למען האמת בין ה R9 290X לבין ה 780 הרגיל לא יהיו הבדלים ששווים את הפרש המחיר,וחוץ מזה תמיד יש אופציה ל OC לכרטיס.

נערך על-ידי MtaXp

פורסם

אין החזר מס בקנדה, מנסיון, הם הפסיקו את זה לפני כמה שנים.

אתה עדיין יכול לברר במקומות הקנייה בשביל טופס החזר מס, ולברר בשדה התעופה, אבל תבוא מוכן בידיעה שאין החזר מס.

חנויות מומלצות:

canadacomputers.com

ncix.ca

tigerdirect.ca

newegg.ca

ויש חנויות שהן פחות ממוקדות חומרה אלא יותר גאדג'טים ואלקטרוניקה כמו

radioshack

Future Shop

Best Buy

Walmart

ל-EVGA האחריות בינלאומית, אבל אין ייצוג רשמי של EVGA בארץ, ולכן תצטרך ליצור עמם קשר באינטרנט, ובמקרה של תקלה לשלוח את הכרטיס למרכז השירות הקרוב (גרמניה) ובמידה שהתגלתה תקלה, תקבל החזר על המשלוח וכרטיס חדש.

כרגע מחירים של כרטיסי AMD עדיין מוגזמים וגבוהים בקנדה (ובחו"ל בכלל) בגלל שגעת הקריפטו-מטבעות (ביטקוין, לייטקוין, דוג'קוין וכולי) ו-NVIDIA היא אופציה יותר טובה.

ו...EVGA מוכרים רק NVIDIA, ככה שנראה שאין הרבה ברירות! :)

אכן הדולר הקנדי נמוך, קניתי עכשיו SSD של סמסונג 840 EVO בנפח 250GB ב-500 ש"ח, שזה כמעט חצי מחיר.

אם אתה רוצה לבנות מפרט שלם מקנדה, צור איתי קשר בפרטי, ונוכל לבחור חלקים ביחד בהתאם למבצעים ותקציב.

פורסם
  • מחבר

בדיוק המידע שהייתי צריך,תודה רבה!

אז כנראה שאת ה PSP והאייפוד קניתי בשנים שכן אפשרו החזר מס ( לפני 5-6 שנים בערך).

אם זה תלוי בי הרכבת מפרט שלם בקנדה זו אופציה מועדפת,אבל לך תגיד לאחותי לסחוב דבר כזה :) (היי אני לא היחיד שמנצל את ההזדמנות),ובכל מקרה זה לא כל כך נחוץ ,יש לי תקציב מתוכנן שאותו אני רוצה לבזבז על מפרט,קניית כרטיס מקנדה תאפשר לי כרטיס טוב יותר ותפנה לי כסף שיכול להיות משמעותי לשיפור.

פורסם

כן, זה גם מה שאני עושה :P

חלק חלק.

כרטיס מסך זו האופציה הכי משתלמת.

גם מעבדים בגלל הגודל, אבל מחיר לא כזה אטרקטיבי ביחס לארץ, לא כולל מבצעים. (האחריות של אינטל על מעבדי "BOX" היא בינלאומית גם כן)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב אז הנה הוכחה לזה שאני בנאדם מעופף,מסתבר שההשתלמות הזאת היא תקופה של 6 חודשים (ואני חשבתי לחודש :mad0233:) ...וזה משנה את כל המצב כי עד אז אני מניח שהסדרה החדשה של נוידיה תצא כבר,אז עדיף לחכות עד אז כמובן כדי לראות מה השוק מציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים