עבור לתוכן

מדפסת לייזר דופלקס תקציב 500-550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מעוניינת לרכוש מדפסת לייזר, בעלת המאפיינים הבאים:

דופלקס מובנה - חובה!

טונר חלופי או מקורי במחיר הגיוני (באיזור ה-100 ש"ח לכ-3000 דף)

בעקרון התפקסתי על מספר דגמים:

brother 2250DN

brother 2240 D

brother 7060 משולבת מ.צילום וסורק

קודם שאלה עקרונית - עד כמה חשוב שהמדפסת תהיה מדפסת רשת? כלומר, חשוב לי שבעתיד תהיה לי אפשרות לחבר עוד מחשבים לאותה מדפסת. השאלה היא האם לצורך כך המדפסת חייבת להיות מדפסת רשת? או שמספיק שמחשב אחד יהיה מחובר למדפסת ושאר המחשבים יתקשרו ביניהם ב-WIFI? אשמח להבהרה של הנושא הזה כי אני יכולה לחסוך כמה שקלים ולרכוש את ה- 2240 של ברודר או את המשולבת באותו מחיר של ה-2250

בחנתי גם את סדרת 400 (401,411,431) של OKI, אבל ירדתי מזה בגלל מחיר הטונר הלא שפוי...

אשמח להמלצה על מדפסות שעומדות במה שהגדרתי

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

לגבי Brother 7060D - יש עליה ביקורות טובות.

לגבי 2250DN, גם עליה סה"כ יש ביקורות טובות.

לגבי 2240D, משתמש באמזון רשם שיחידת הדופלקס הפסיקה לעבוד לו באופן תקין לאחר זמן קצר (דפים התחילו להיתקע).

זה אמנם מקרה יחיד אבל אי אפשר לדעת.

אלה עלויות הטונרים (קיים טונר חלופי יותר זול):

http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=2887

בקשר לחיבור לרשת, אם את רוצה תמיכה ב-Wifi (רשת אלחוטית) את צריכה מדפסת עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אני רוצה לאפשר בעתיד שליחת מסמכים להדפסה מעוד מחשבים.

1) אם אני קונה מדפסת ללא חיבור רשת וללא WIFI (כמו ה- 7060D וה- 2240D) האם אני יכולה לשלוח הוראת הדפסה גם ממחשבים שונים, הגולשים על אותה רשת WIFI ביתית? בהנחה שמחשב אחד מחובר פיזית (בכבל A 2 B USB???) למדפסת?

2) ראיתי כאן בפורום שיש ראוטרים עם חיבור USB שמאפשר חיבור ישירות בין המדפסת לראוטר וכך מתאפשרת הדפסה ממספר מחשבים? האם אפשרי? אני גולשת על תשתית של הוט, אפשר אולי לחבר בין המדפסת למודם שלהם (ראיתי שיש שם יציאה שמתאימה לכבל A 2 B) וגם כך לאפשר הדפסה ממספר מחשבים?

פורסם

1. אם את מחברת את המדפסת למחשב בחיבור USB ומשתפת את המדפסת דרך הרשת, המחשב צריך להיות דלוק כל הזמן כדי שהמדפסת תעבוד

(ליתר דיוק, כל פעם שתרצי להדפיס, המחשב אליו מחוברת המדפסת יהיה צריך להיות דלוק).

2. עד כמה שידוע לי, יש ראוטרים עם כניסת USB אך לא כולם תומכים בהדפסה מהרשת, יש ראוטרים שרק תומכים בהעברת קבצים בחיבור ה-USB.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. עזרת לי לקבל החלטה:)

פורסם

בכיף, שמחתי לעזור :) תתחדשי ותיהני מהמדפסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים