עבור לתוכן

A USB malfunction

Featured Replies

פורסם

hi everyone

i have a problem

my Samsung S3 phone making a bit trouble

when i plug it in, the computer gives me a notice (sometimes) that it is not recognize , and sometimes the devoce is up and running in no time

however, when it's not recognizing it the computer starts a loop of trying over and over again to install it as a plug-amd-play but unsuccessfully and after few tries the computer is shutting down

the OS is fully legal and i keep updating it from time to time, also i have good antivirus it's also legal

the drivers are up-to-date

what is the problem?

thank you

uriya

F.Y.I

you can replay in Hebrew, this laptop have only english keyboard so i just go with it

פורסם

בין היתר יכול להיות כבל USB לא תקין או מגעים מלוכלכים בתוך החיבור. תנסה אם כבל / מחשב / נייד סמסונג של חבר כדיי לבדוק מי מהם הבעיה

פורסם

לכלוך בחיבור או/ו כבל לא תקין יכולים להסביר מדוע המחשב לא מזהה תמיד את הטלפון, אבל זה לא מסביר למה הדבר גורם לכיבוי המחשב. יכול להיות שמשהו מקצר בכבל או בחיבור ה USB. כמובן שישנה אפשרות שהבעיה היא בטלפון עצמו. המקרה הכי גרוע הוא שיש בעיה בלוח האם (הכי גרוע לטעמי, למרות שיש כאלו שיטענו שבעיה בטלפון הנייד היא יותר גרועה). אני יודע שכתבת שהדרייברים מעודכנים, אבל אני הייתי מעדכן את הדרייברים של הלוח מהאתר של יצרן ערכת השבבים ליתר ביטחון (לא פירטת את דגם הלוח).

1. האם הבעיה קיימת רק עם הטלפון או גם עם התקני USB אחרים?

2. האם הטלפון מזוהה בצורה תקינה במחשבים אחרים?

3. האם ניסית חיבור USB אחר במחשב?

4. האם ניסית כבל USB אחר?

5. האם הטלפון נטען כאשר אתה מחבר אותו לחיבור ה USB והבעיה מופיעה?

פורסם
  • מחבר

thank you all for your support

i will try your instructors

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים