עבור לתוכן

רכישת עט ועכבר אלקטרוני Genius pen i608x

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר.

בתודה מראש ושבוע טוב,

אדוארד.

פורסם

לאחר חיפוש מהיר בגוגל מצאתי את התוסף הזה לסקייפ:

http://www.pcworld.com/article/2044675/review-sketch-on-skype-with-whiteboard-add-on-idroo.html

התוסף מאפשר לשתף את מה שאתה כותב/מצייר עם העט בתוכנת הסקייפ. לא ניסיתי את זה בפועל.

אתה יכול לנסות את זה עם העכבר שלך רק כדי לראות אם זה עובד ואם זה עובד בפועל אז תוכל לצייר או לכתוב עם העט שקנית במקום עם העכבר.

בכל מקרה זה לא תלוי בדגם הספציפי של העט, זה צריך לעבוד עם כל עט כך שהדגם הספציפי שקנית לא ממש משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים