עבור לתוכן

התלבטות בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות

מפרט I7-875K

לוח אם UD 7 GIGBYT

8 GIGA RAP ADATA

מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200

שני הכרטיסם שאני מתלבט

sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc

MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition

אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות

תודה

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלאף אחד אין מושג אם יומים אף אחד לא הגיב

פורסם

הביצועים שלהם דומים. קח ה שיותר זול \ קירור טוב יותר \ העדפה אישית.

פורסם
  • מחבר

אני די חושב ש 770 יותר טוב בביצועים ובקירורים הבעיה שיש מיליון סוגים וכולם ניראים טוב אני מתלבט בין MSI LIGHTINING ל TWEEN FROZER

יש הבדל של 150-200 שקל לא יודע אם הליטנינג שווה את ההפרש הקירור שלו יותר טוב לפי מה שאני מבין וגם הביצועים השאלה אם זה שווה את התוספת

פורסם

בין קירור מפוח לקירור aftermarket תוספת של 150 זה סביר. בין קירורי aftermarket לא שווה.

פורסם
  • מחבר

סליחה אבל לא הבנתי מה אתה מתכוון זה יותר שקט ב 3-4 דיצבלים ו יותר טוב ב 2-5 בביצועים פרימים למשחק כמו כן 3-4 מעלות פחות מ TW אז השאלה שלי אם כל זה שווה את התוספת של 148 שקל

פורסם

מהו דגם הספק שלך?

פורסם
  • מחבר

850 HX crosier אחד הספקים הטובים

פורסם
  • מחבר

אתה אני מבין ממליץ על 280 למרות שבכול המשחקים הביצועיים של 770 יותר טובים?! מבחינת מחיר זה הבדל זניח של 100 שקל

פורסם
אתה אני מבין ממליץ על 280 למרות שבכול המשחקים הביצועיים של 770 יותר טובים?!

יש לך עדות לכך?

פורסם
  • מחבר

כל ביקורת שאני מסתכל ה 770 יותר טוב בהכל אז למה עדיין ממליצים על AMD?

- - - תגובה אוחדה: - - -

בטח שיש לי עדות אחי תכנס לכל ביקורת חוץ ממשחק אחד של בישוק שזה בכלל לא קריטי כי זה מעל 100 פרימיים תסתכל קריזיז3 תסתכל באטלפילד המשחקים הכבדים האמיתיים ותראה ש ה 770 בכל ביקורת יותר טוב מ AMD משתווים רק בגרסאות ה OC שלהם אבל אם תקח גם 770 OC אז בכלל לא רואה את AMD השאלה זה למה עדיין ממליצים על AMD אני לא מבין את העניין הזה בגלל זה אני מתלבט

פורסם

מדובר בהפרשים זניחים במרבית המקרים.

פורסם
  • מחבר

אממ קריזיז 3 זה 7-8 FPS זה לא כזה זניח אבל בקטנה משחק אחד אנ יעדיין לא מבין למה ממליצים על AMD המחיר בינהם הבדל של 100 שקל פשוט מסקרן אותי למה חושבים ש 770 נחות כאשר הוא גם צורך פחות חשמל גם מתחמם פחות וגם עושה פחות רעש

- - - תגובה אוחדה: - - -

גיל פירסמתם כתבה באתר תגיד לי עכשיו מה דעתך האם AMD שווה בלי MANTL

http://hwzone.co.il/hardware/news/142610

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים