עבור לתוכן

שירות גרוע ב KSP

Featured Replies

פורסם
את מי בדיוק רימתי ואיזה נזק גמרתי?

...

...

...

זה הכל שאלה של מה הגישה שלכם. אני לא קפדן כמוכם.

זו לא שאלה של גישה.

זכותך לחשוב שזה לא משנה. זו לא זכותך לכפות את סוג החשיבה הזה על אחרים. יש כאלה שחושבים שזה משנה. לצורך העניין, גם החנות. אתה מציע לשקר ולהסתיר עובדות על מנת לכפות את חשיבך שזה שאין בזה כל נזק על פני החנות וצרכנים אחרים שלה שחושבים שיש.

- - - תגובה אוחדה: - - -

קשה לי להאמין שזה נכון. אלא אם כן אתה מניח שברגע שאדם פרטי הופך לבעל עסק, משהו אוטומטית משתנה לו בתפישה והוא הופך מהאדם ההגון שהיה לפני כן לרמאי. או שאתה מניח שמראש יש קורלציה בין נטיה לרמאות לנטיה לפתוח עסקים.

זה ברור שלא קורה. אבל לא חסרים אנשים שהם חסרי אובייקטיביות או חסרי הגינות (שזה שונה מ"רמאים") ויפעלו בהתאם לאינטרס המיידי שלהם, בהתאם למיקומם. אם הם צרכנים, הרי ינסו להפעיל כל אמצעי שעומד לרשותם על מנת "לנצח" את החנות. אם המוכרים, יפעילו כל אמצעי שעומד לרשותם לאחר המכירה על מנת להשאיר את הכסף אצלם.

• תגובות 74
  • צפיות 23.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להגיד שזה הסכם לא כתוב.

כל עוד זה לא אריזה אטומה שאי אפשר לפתוח ולסגור, זה כמעט מצופה ממך חח (גם מצד החנות). כורח המציאות.

ואין בזה כוונה של הטעייה, יותר מאשר מניעת חיכוכים מיותרים על שום דבר וכלום - everybody happy. :)

העובדה היא שאין נזק או גריעה כלשהי, בין אם אנשים מטומטמים יתעקשו אחרת, כך שזה לא משנה מה הם חושבים.

ובאותה מידה שאני כופה את דעתי עליהם (הצרכנים) הם כופים את דעתם עלי.

החנות רק דואגת שתיווצר בעיה כלשהי אצל הלקוח הבא ואם אתה באמת זהיר - אין סיבה שגם תהיה.

זה לא חוברת קומיקס באריזה סגורה הרמטית שאסור לפתוח.

אני לא אאבד שינה בגלל זה. אתה רוצה להלקות את עצמך על כל שטות תרגיש חופשי.

פורסם

ובדיוק בגלל זה אסור לפתוח חנות מחשבים בישראל ילדים.

כל יום באים לך חמש אנשים עם טענות כאלה בדיוק ואתה צריך לשאת בכאב ראש.

כל אחד חושב שהוא מיוחד.

פורסם

^מחזק.

במקום KSP, לא הייתי מקבל את המוצר בחזרה. ולשאלת פותח הת'רד "איך אני אמור לדעת אם המוצר מתאים לי?" היא שאלה מקוממת למדי, ולא כי היא לא מהותית, אלא כי למה זו הבעיה של KSP? יש לך ספקות? אתה לא בטוח מה טוב לך? אל תקנה. חפש חנות שיש לה אחד בתצוגה / חפש חבר שיש לו כזה. אבל להפיל את הבעיה הזו על החנות זה לא הוגן, זו חנות, לא ספריה.

פורסם
קשה לי להאמין שזה נכון. אלא אם כן אתה מניח שברגע שאדם פרטי הופך לבעל עסק, משהו אוטומטית משתנה לו בתפישה והוא הופך מהאדם ההגון שהיה לפני כן לרמאי. או שאתה מניח שמראש יש קורלציה בין נטיה לרמאות לנטיה לפתוח עסקים.

גם את זה אני מניח, ולו בגלל שלאדם ישר יהיה קשה יותר לשרוד בתחום תחרותי מול אדם שיודע לעגל פינות, אבל זה אפילו לא העניין העיקרי - לעסק יש הרבה יותר דרכים לרמות צרכן, מאשר לצרכן יש לרמות את העסק.

פורסם

חפירות חפירות, אפשר כבר לסכם את הנושא...

פורסם

החנות מפרסמת את המוצר באינטרנט, ואם העסקה נעשתה בעקבות שיווק מרחוק היא נחשבת לעסקת מכר מרחוק (גם אם נעשתה במקום העסק), וניתנת לביטול תוך 14 יום גם אם נעשה שימוש במוצר וללא האריזה המקורית. ידוע ש-KSP בעייתית בקטעים האלו.

פורסם

^ אני תוהה מאיפה הבאת את התובנה הזו. עסקה בה הלקוח שילם על המוצר בחנות פיזית וקיבל אותו במקום אינה עסקת "מכר מרחוק" בלי קשר לשאלה איפה העסק מפרסם את מוצריו.

פורסם

פותח הדיון ----

אין בעיה - רוצה לפתוח מוצרים, לבדוק ולהשתמש ואז להחזיר (כאילו מדובר בספריית השאלה)?

בוא נעשה כך: אתה תקבל רק מוצרים משומשים מחנויות (ולא חדשים) - שאנשים החזירו כי לא היו מרוצים מהם, ובתמורה - תוכל גם אתה להחזיר אותם מתי שמתחשק לך

מה דעתך?

אחלה עסקה לא?

אה,

אתה רוצה מוצרים חדשים שאף אחד לא השתמש בהם?

אז בתמורה לא תוכל להחזיר דברים שהשתמשת בהם...

לפעמים אנשים מדהימים אותי בעזות המצח שלהם

פורסם
אין בעיה - רוצה לפתוח מוצרים, לבדוק ולהשתמש ואז להחזיר (כאילו מדובר בספריית השאלה)?

בוא נעשה כך: אתה תקבל רק מוצרים משומשים מחנויות (ולא חדשים) - שאנשים החזירו כי לא היו מרוצים מהם, ובתמורה - תוכל גם אתה להחזיר אותם מתי שמתחשק לך

מה דעתך?

אחלה עסקה לא?

deal%20done.jpg

רק מטומטם יסרב לעסקה כזאת מצויינת.

לקוחות כאלה יורים לעצמם ברגל.

פורסם
deal%20done.jpg

רק מטומטם יסרב לעסקה כזאת מצויינת.

לקוחות כאלה יורים לעצמם ברגל.

אתה כותב ברצינות?

מה מצויין בה בדיוק?

לשלם מחיר מלא על מוצר משומש (שאין לך מושג כמה זמן היה בשימוש, או אם היו בו תקלות או שסתם מי שקנה אותו התחרט אחרי שנה),

תמורת הזכות להחזיר אותו ולקבל אחד משומש חלופי מאותו דגם בדיוק (ואם אין כרגע משומש במלאי או שהפסיקו לייצר, אכלת אותה)?

אם אתה באמת חושב שזו עסקה מצויינת,

כנראה שיש עוד כמה כמוך,

ואולי יש פה בכלל פוטנציאל עסקי -- ספריית השאלה של חומרה, לאנשים שלא איכפת להם לשלם מחיר מלא על מוצרים משומשים ולשחק מסירות הלוך ושוב כמו פינג פונג עם החנות

פורסם

זה למה צריך תג סרקזם בעורך ההודעות.

פורסם

מקריאת ההודעות הקודמות שלו בדיון הזה, זה לא סרקזם.

פורסם

בגלל זה אני צריך להשלים כה בקלות עם מוצר שאין לי שום דבר לעשות איתו ולזרוק את הכסף לפח?

מסכן.

אנשים פשוט נכנסו אליך הביתה ולקחו לך כסף.

הכריחו אותך לקבל החלטה בחיים. מסכן.

הרי ברור שאם תהיה חנות כזו כולנו נבדוק אצלם. נחליט. נחזיר בכל מקרה, ונקנה בחנות נורמלית...

פורסם

אני לא סרקסטי כלל [עיין הודעות קודמות].

קליהמן, "משומש" אצלך ו"משומש" אצלי אלו שתי הגדרות שונות בתחליט.

ש-100 אנשים יפתחו את המוצר, ינסו אותו יום אחד ויחזרו למחרת במצב המקורי זה בעיני כקליפת השום, ולא מוריד בדבר או בחצי דבר מערך המוצר או מהסטטוס שלו כ"חדש".

התועלת המושגת עולה בהרבה על כל עוגמת נפש מזערית שעלולה להיגרם לי עקב כך.

והרי - תמיד אם אני לא מרוצה - אפשר להחזיר. וזה כל היופי.

אנשים אלרגים למילה "משומש" כאילו זה איזו מחלה מדבקת.

תחשוב כמה זה דבילי...

גם אם המוצר חדש מהנליונים, ישר מהמפעל, ואף יד אדם לא נגעה בו לפניכם (כמה מרגש...), 2 שניות אחרי שפתחתם את המוצר הוא כבר בדיוק באותו מצב "משומש" ממנו אתם כה דואגים.

אין פאקינג הבדל!!!! חצילים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים