עבור לתוכן

ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי.

שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר.

לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260.

העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו.

לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו.

אשמח לקבל ייעוץ בעניין.

תודה רבה!

לירן

פורסם

בקשר לאלחוטי אם אתה בסביבת המחשב אין בעיות קליטה.

מבחינה מסויימת דווקא מקלדת עם חוט יכולה ל'הרעיש' במגעים וכו'

פורסם
  • מחבר
בקשר לאלחוטי אם אתה בסביבת המחשב אין בעיות קליטה.

מבחינה מסויימת דווקא מקלדת עם חוט יכולה ל'הרעיש' במגעים וכו'

מפתיע מה שאתה אומר, אני ללא ספק אהיה בסביבת המחשב - אני יושב מולו לא נראה לי שאשחק מרחוק.

הספק שלי נבע מהעובדה שהמקלט הינו USB קטן כזה, אם אשים אותו מאחורה יהיו בעיות קליטה לא?

מה שיפה בבקר xbox360 הוא שהמקלט שלו עם חוט ואני מחבר אותו מאחורה ושם אותו על השולחן אז אולי בגלל זה הוא עובד חלק.

פורסם

למשחקים עדיף עכבר ומקלדת חוטים לא כיף לשחק שיש פתאום סוללה חלשה ובעיות קליטה קלות.

עכבר אני ממליץ על g500 אני נהנה ממנו.

מקלדת יש לי רגילה אבל אני מתחיל לבדוק את העניין של המכניות הבנתי שהן נוחות יותר אז אין לי מה להמליץ לך בנושא.

פורסם
  • מחבר
למשחקים עדיף עכבר ומקלדת חוטים לא כיף לשחק שיש פתאום סוללה חלשה ובעיות קליטה קלות.

עכבר אני ממליץ על g500 אני נהנה ממנו.

מקלדת יש לי רגילה אבל אני מתחיל לבדוק את העניין של המכניות הבנתי שהן נוחות יותר אז אין לי מה להמליץ לך בנושא.

אני נוטה לחשוב כמוך בעניין האלחוטי.

הg500 לא יהיה נוח עבורי נראה לי, אני רגיל לעכברים סימטריים.

לדעתי מקלדות מכניות הן יקרות ומיותרות - בשבילי כמובן, כפי שציינתי אני לא שחקן מולטיפלייר.

חוץ מתכנות כפתורים ולחיצה של מספר מקשים בו זמנית - אני לא מבין במה זה יכול להועיל לי.

פורסם

המקלדות והעכברים האלחוטיים החדשים מספקים זמני סוללה של חודשים ארוכים...

אין שום בעיות קליטה במרחק סביר.

כל התשדורת האלחוטית זה תחום שהתפתח המון בשנים האחרונות ואני ממש לא רואה סיבה לוותר על הנוחות הזאת.

אלא אם כן אתה שחקן מקצועי שחשובה לו כל מיקרו שנייה של דיליי..

אני התנסיתי עם הרבה סטים שונים של מקלדות ועכברים אלחוטיים וכל הדגמים החדשים לא יאכזבו שום שחקן ממוצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים