עבור לתוכן

מחפש אוזניות בטווח שמסביב ל- studio של dr dre

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...:hat:)

אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים.

לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!)

מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא?

בכל החיפושים במאמרים שונים וגם פה בפורום לא ראיתי השוואה טובה בין האוזניות הללו שזוכות למערך שיווקי נפלא למגוון אוזניות אחרות שחסרות ביקורות רציניות.

אשמח לתשובתכם :-)

תודה,

חגי.

פורסם

אני משתמש באוזניות כפתור לכן אתן לך תשובה בעיקר על הפירמות.

לדעתי ד"ר דריי הם אמנם אוזניום מצויינות. אבל,וזה אבל גדול , המחיר שלהם הרבה מעבר לאיכותם.

תבדוק סאנייזר. ובוס (bose)הם לפחות בקטנות הפירמות הטובות והיחסית משתלמות שמצאתי

פורסם
  • מחבר
אני משתמש באוזניות כפתור לכן אתן לך תשובה בעיקר על הפירמות.

לדעתי ד"ר דריי הם אמנם אוזניום מצויינות. אבל,וזה אבל גדול , המחיר שלהם הרבה מעבר לאיכותם.

זה באמת מה שאני שמעתי, למרות שאני לא בטוח שזה לא אמרה פופוליסטית שנובעת מכך שהמכשיר נפוץ.

אני קראתי ביקורות שונות:

http://tech.walla.co.il/?w=/4/1790065

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4443383,00.html

שכולן אומרות אותו הדבר - איכותי אבל לא זול.

הבעיה היא שאני לא מכיר שום דגם ספציפי שאפשר להשוות אותו אליו וכן הייתי שמח למשהו ספציפי יותר. אני מאד אוהב את ההשקטה האקטיבית של האוזניות, אולי זה לבד מצדיק את הפער במחיר?

אשמח לעזרתכם כאן.

תודה שוב יוסי.

פורסם

ביקורות מ WALLA ,YNET או מאתרים בסגנון הזה, אפשר לקפל ולזרוק לפח.

אבל עזוב שטויות..

G930 של לוגיטק במחיר מצחיק עכשיו באמאזון , לחטוף ומהר כל עוד המחיר נמוך

מדובר באוזניות 7.1 אלחוטיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים