עבור לתוכן

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איך לאוורר אותו

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחשב:

Intel P4 2.66 GHz 800...

2x256MB 400 DDR

ASUS P4p800

דיסק קשיח 60 GB

lite on 52x32x52 retail

פלופי רגיל

Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI

איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים.

אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי).

אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים.

אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI.

וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז.

אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל).

ותמליצו גם על מאוורר למעבד.

ובנוגע לרעש, אני מעדיף שיהיה פחות רעש כי המחשב הוא בדיוק ליד חדרי השינה ואני משתמש בו הרבה פעמים בלילה.

פורסם

תשמע המארז הרגיל שממליצים עליו זה ה HEC MIDI שנכנס בול לתקציב מגיע עם ספק איכותי ויש לו מקום לשני מאוררים 120 מ"מ (הוא מגיע רק עם 1 מהם) שהגודל שלהם גורם להם להיות יעילים לפחות כמו 3 רגילים

אבל אמרת שאתה לא רוצה MIDI אז השאלה היא: למה MIDI זה לא מספיק בשבילך?

פורסם
  • מחבר

כי חשבתי שב-MIDI לא יכנסו 3 מאווררים.

אבל אם אתה אומר שהמארז הזה מגיע עם מאווררים (אני אוסיף מאוור בנוסף לאחד שבפנים) ושהם טןובים אז אני אקח אותו, אבל אני ראיתי עכשיו באתר שיטת קירור טובה שאהבתי:

http://www.pc-spot.co.il/articles/cooling5.php

אני יכול לעשות את שיטת הקירור הזאת במארז MIDI?

אם לא, אז תמליצו לי על שיטת קירור אחרת (למרות שאהבתי את זאת).

אבל אם כן, אז תגידו לי בבקשה איזה גדלים המאווררים שאני קונה צריכים להיות והמאוורר שמגיע עם המארז אם הוא מוציא אוויר או מכניס?

פורסם

playaa , ברצוני לשאול אותך , האם המחשב למשחקים? אם כן אז מהר מהר תפנה לפורום מפרטי מחשב עם התקציב שלך על מנת להרכיב לך מפרט יותר טוב.

פורסם

אין לו מקום בשביל המאורר צד אבל אפשרי לעשות אחד עם קצת מודינג

המאורר שמגיע עקרונית הוא מאחורה ומוציא אוויר אבל אפשרי לשחק עם זה אני פשוט קניתי מאורר יותר חזק שמתי שמה ואת זה שמגיע עם המארז שמתי מקדימה שיכניס אוויר

נ.ב. באמת כדאי שתפנה לפורום מפרטים (למשל הכטיס שכתבת ממש חלש וכתבת מעבד שפשוט לא קיים...)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני כבר לא מעוניין במארז MIDI

תביאו לי בבקשה שם של מארז טוב+תמונה אם אפשר שהוא יהיה LARGE והכי זול שיש מביניהם (אבל שיהיה טוב, מראה לא משנה לי).

והמחשב כן למשחקים, אם אתה מתכוון לזה שהוא לא טוב בגלל כרטיס מסך, א מה לעשות? הכרטיס המסך שקניתי היה בתקציב שלי וראיתי שיש לו ביצועים די טובים. והזיכרון זה שני סטיקים אז זה בעצם יהיה עם DUAL DDR 512 MB DDR800.

מבחינת כל השאר המחשב בסדר גמור, אולי בעתיד אני אוכל לקנות כרטיס מסך טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אחי מעבד 2.6C

למה לא קיים?

פורסם

הממ המעבד שלו כן קיים לי יש אותו הוא מעבד פצצה P=

הינה מארז כמו שרציתה ללא ספק

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_115&products_id=4545

הינה עוד מארז נחמד

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939

ועוד אחד

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1173770360.htm

טוב אילו מה שנראה טוב אני יודע הם עולים יותר אבל אין מארזים טובים במחירים שאתה אמרתה ועם יש הפנו אותי גם אליהם P=

פורסם

playaa , במחיר של החלקים שלקחת אתה יכול לקחת מפרט מבוסס AMD הרבה יותר טוב! הרבה הרבה יותר טוב! עם איזה ראדון 9600XT ו512זיכרון וכל מה שצריך באותו כסף , רק תן לנו תקציב , המפרט הזה פשוט זוועה למשחקים.

פורסם

אני הולך לקנות מחשב:

Intel P4 2.66 GHz 800...

לא קיים יש 2.6 עם FSB800 או 2.66 עם FSB533...

אם בא לך להתווכח תגיד לי אתה עם איזה מכפלה אתה מגיע ל 2.66 מ FSB של 200MHZ

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה שלכם, אבל בגלל שאמרתם לי שהמפרט לא כל כך טוב למשחקים אז החלטתי ללכת לפורום "מפרטים" כדי שירכיבו לי מחשב טוב.

והם הרכיבו לי מחשב מצויין בתקציב מתאים שכולל איתו כרטיס מסך:

radeon 9600 xt

נדמה שכך השם

ובנוגע לשיטת הקירור הזאת: אני כבר לא יכול להרשות לעצמי לקנות מארז ב-400 ש"ח, בגלל מחיר של כרטיס מסך.

אז אני קונה מארז ב-180 ועושה שיטה אחרת שהציעו לי עליה.

פשוט לכו לפורום מפרטים ותראו את ההודעה שלי שם ומה שהציעו לי.

דרך אגב יש לי שם שתי הודעות: אחת בקשר ל-AMD והשנייה בקשר ל-INREL.

תיכנסו לאחת שבה ביקשתי אינטל.

פורסם

אחי שמע צא מהקטע של מארז גדול לך זה לא יתן כלום.

לך על המארז הבא- CI-6A19 יש לי אותו הוא מצויין יש לו מאורר 120 מ"מ מובנה אתה יכול להוסיף לו עוד אחד וזה מצויין בשבילך.

בקשר למפרט, הוא מזוויע לך לפורום המפרטים ירכיבו לך מפרט מצויין בכסף הזה.

פורסם

איזה מארז ב180 ש"ח? עם ספק ג'נרי?

קח את המארז שSCYLLA הציע הוא מצויין כולל ספק איכותי.

המארז ב180 הוא עם קירור מזוויע, יש לי אותו, אני יודע.

פורסם
  • מחבר

אחי, תביא לי קישור למארז הזה בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים