עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד לפיתוח + משחקים בסיסיים - עד 4000~

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA).

עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה!

אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך).

מטרות

: פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB).

חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה.

גודל

: כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה.

רזולוציה

: רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני כך שזה לא קריטי. Full HD תמיד יהיה נחמד. העיקר שיתמוך במסך חיצוני ברזולוציה גבוהה ובמשחקים שיש להם דרישות 3D (כלומר, לא כ. מסך של INTEL).

משקל

:

חייב להיות נמוך (רצוי פחות מ-2 ק"ג כולל סוללה)

. המחשב יהיה על מסלול קבוע של בית-עבודה , כולל עבודה מהמיטה בבית

:)

זמן סוללה:

4 שעות זה מוגזם לבקש?

יציאות

: אין חשיבות מיוחדת. יותר מ 2 יציאות USB וכמובן יציאת וידאו דיגטלית (לא רק VGA/DSUB).

הרד דיסק / SSD

: אני מעריך שהמינימום זה 128GB SSD. לא מתנגד לאפשרות לשלב 2 כוננים - SSD + רגיל.

כונן אופטי

: לא נדרש.

מערכת הפעלה

: יש לי.

תקציב: ממה שראיתי באינטרנט 4000 זה תקציב סביר, אבל אני גמיש לכיוון של עד 4500.

לגבי מעבד אני מתלבט - צריך I7 או שאפשר להסתפק ב-I5?

תודה לכל העוזרים!

עריכה: מצאתי בחיפוש מהיר באיביי T430S חדש לגמריי ב-4000 ש"ח. אני יודע שב-OUTLET מוכרים T440S ב-900$.

http://www.ebay.com/itm/ThinkPad-T430s-i5-3230M-4GB-RAM-500GB-SATA-HD-14in-HD-NVIDIA-NVS-5200M-1G-/331146400290?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d19dd1222

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים