פורסם 2004 במרץ 221 שנים איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מסך מעולה...יש לי אותו כבר איזה שנתיים ולא הייתה אפילו בעיה אחת. רק מה שלא טוב זה שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות..אבל לא נורא.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים נו איך הוא אחי?ד"א, לכל קוראי הת'ריד הזהאיזה מסך עדיףהמסך של החבר, פותח הת'ריד - סאמסונג 753DFXאו LG F700P שגם עולה יותר ?אני צריך להנעל על מסך כבר..
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר אני אמור לקבל עוד כמה שעות, אני אכתוב פה בסביבות 20:00 + תמונות...שווה לחכות
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מסך מעולה...יש לי אותו כבר איזה שנתיים ולא הייתה אפילו בעיה אחת. רק מה שלא טוב זה שהוא לא תומך ברזולוציות גבוהות..אבל לא נורא. :-X
פורסם 2004 במרץ 321 שנים הדגם הזה יצא מייצור לפני המון המון זמן, במקום סדרת הDFX יש את סדרת הMB אם אני לא טועה..
פורסם 2004 במרץ 321 שנים ה LG F700P עולה עליו בכל נושא להשוואהאבל זה לא חוכמה זה דגם (הסמסונג) שיוצר לפני הרבה זמןהוא דגם שעד היום נחשב למצויין ויש אותו לחבר שלי והוא נהנה איתו
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר קיבלתי אותו:בינתיים אני מאוד מרוצה, הצבעים טובים, רק שמשום מה הפונט נראה לי נורא מכווץ לרוחב....אולי צריך להתרגל.אני מצרף תמונות:
פורסם 2004 במרץ 321 שנים קניתי גם את אותו מסך (ב 800, אגב) אבל למרות שהוא חד ונחמד בשלי היו הבדלי צבעים, מינוריים אמנם, אבל מספיק בשביל להחליף אותו.אני מקווה שלא קיבלת את שלי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.