עבור לתוכן

קניתי ספק.. עשיתי בסדר?

Featured Replies

פורסם

זה המפרט של המחשב של אחי:

I3 2100

8GB RAM

GT630.

יש לו ספק של ZEUS והמחשב לאחרונה התחיל לעשות ריסטים (אחרי שנתיים עם הספק), ועכשיו הכרטיס החיצוני לא מראה תצוגה על המסך והמובנה כן עובד.. אז כנראה שהכרטיס הלך..

עשיתי בסדר שהזמנתי S12-520W? או שזה בזבוז?

אני מתכנן חודש הבא לקנות כרטיס רציני יותר.

פורסם

ה ZEUS הוא ספק של 100W, והוא מתחיל לעשות בעיות כשמנסים לקחת ממנו קרוב לזה או יותר. אם הוא בכלל הצליח להחזיק את המחשב תקופה לפניי שהתחילו הבעיות, המחשב לא לוקח כל כך הרבה. אם נבדוק את הרכיבים נמצא :

מעבד I3 2100 - 65W

כ מסך GT630 - 50W

כל יתר המחשב - פחות מ 50W

כל המחשב לוקח פחות מ 165W (מקודם אמרתי 200W כי לא ידעתי איזה מעבד יש לך, לקחתי בחשבון אפשרות של מעבד שלוקח כ 90W). את המחשב הזה כמו שהוא יחזיק כל ספק איכותי של 230W ומעלה (ובכל מקרה הספק הכי קטן שתוכל למצוא הוא בדרך כלל 300). 520 כמובן יעבוד בצורה מושלמת אבל זה מיותר

אם אתה הולך לשדרג כ מסך יכול להיות שהכ מסך החדש יקח יותר ואז ההספק הגבוה יותר כן יהיה שימושי (ועדיין, אתה צריך לשים כ מסך דיי גדול כדיי להגיע למערכת שבה צריך 520W)

חוצמזה תבדוק אם יתר החומרה תקינה, במיוחד הכ מסך. יכול להיות שהבעיה בו (בין אם היא התחילה בגלל הספק שלך או גורמים אחרים)

גורם אחר אפשרי לשריפת הכ מסך הוא התחממות יתר של המארז. האם יש במארז מאוורר אחורי (בנוסף למאוורר הפנימי של הספק) ? האם במארז יש פתחים בחלק הקדמי או בדלת הצדדית שדרכם אוויר יכול להיכנס (כדיי שהוא יוכל לצאת דרך המאוורר) ?

פורסם
  • מחבר

כן, יש מאוורר אחורי.

ובדלת המארז יש מאוורר LED..

מקדימה אין כלום.

חשבתי לעצמי שאקנה כרטיס יותר רציני וזה טוב שיהיה 520W, גם לשדרוג עתידני או משהו..

פורסם

זרימת האוויר העיקרית במארז היא מפתחים בחלק הקדמי (לא חייב להיות שם מאוורר) ופתחים בדלת, דרך המארז ודרך המאוורר האחורי שמוציא את האוויר החוצה. אם מעבד/כ מסך כמו שלך המאוורר האחורי אמור פשוט לעבוד כך שאתה יכול להרגיש קצת את זרימת האוויר ממנו. אם כ מסך חזק יותר משמעותית יכול להיות שיהיה צורך במאוורר אם עוצמה מסויימת ומעלה

הספק של 520W יאפשר לך לשדרג משמעותית את הכ מסך ואת המעבד. אם תרצה לקנות כ מסך, תשאל בפורום מה כדאי, מה משתלם (שלא יקרה מצב למשל שאתה קונה כ מסך חזק במיוחד אבל משהוא אחר במחשב לא מאפשר לך לנצל אותו עד הסוף), והאם צריך לשדרג את המאווררים

פורסם

אחלה ספק שיוכל לעבור איתך גם למערכת הבאה.

כל כרטיס שיהיה חזק על הספק הזה יהיה גם כזה שיצור צוואר בקבוק למעבד שלך, לכן היחס כאן הוא בגדר הבסדר.

פורסם

רק לי המשתמש הזה מתחיל להרגיש כמו סער?

פורסם
  • מחבר
רק לי המשתמש הזה מתחיל להרגיש כמו סער?

אני יכול להבין מה אתה רוצה? מי זה סער?

יצא לי לעקוב אחרי האשכולות שלו קצת, למה אתה חושב שזה אני לעזאזל? בשונה ממנו, אני קניתי ספק חדש ולא נשאר עם ספק עגום.

פורסם

אין לי שמץ. לי אתה לא נראה כמו סער. והמטרה של פורום היא לעזור לאנשים, לא לחפש דמיון ביניהם למשתמשים אחרים

פורסם
  • מחבר

כל מילה בסלע^.

אתה המשתמש שהכי עוזר לי, המון תודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים