פורסם 2004 במרץ 221 שנים למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?
פורסם 2004 במרץ 221 שנים הם תמיד מסתובבים עם וסטים כאלו עם מיליון כיסים בכדי לשים כל מיני דברים. אני מקווה שאתה יודע למה אני מתכוון.
פורסם 2004 במרץ 221 שנים אתה צריך לפחות את הציוד הבא כדי להראות אותנטי:א. מצלמה (אם זה לא היה ברור מספיק).ב. חצובהג. תיק עם מלא פילטרים וציוד נוסףאהה כן, ואם תשתמש במצלמה מדי פעם זה יוסיף הרבה...
פורסם 2004 במרץ 321 שנים יש באלנבי ליד בית האופרה חנות לצילום עם מצלמות עתיקות כאלו שנראות כמו אקורדיון. אפשר לשאול אם הם משכירים כאלו, נראה לי שכן אבל בטח עם פיקדון. אח"כ שים איזה ווסט על חולצה לבנה, מכנסיים של סבא שלך עם זוג שלייקעס ואיזה כובע מעפן כמו בתחילת המאה ה-20.צרייך לצאת טוב ובמיוחד אם תשכור מצלמה כזאת ותצלם איתה ויצאו תמונות רטרו כאלו, עתיקות...
פורסם 2004 במרץ 321 שנים ואם לא תצליח תמיד תוכל להתחפש למסטיק ;Dכןןןןןןןןן! קצינת הת"ש שלנו התחפשה לזה, לבשה ורוד ותלתה על עצמה בלונים ורודים! חחחח....! ;D
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אבל אבא אני לא רוצה להתחפש למסטיייייייייייייייייייייייייקLOLתלבש ג'ינס משופשף כזה (בלי חורים!), ואולי בעצם תתחפש לבנבנישתי משוטטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.