פורסם 2014 במרץ 1211 שנים רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhostלמישהו יש רעיון?תודה מראש.יהודה
פורסם 2014 במרץ 1211 שנים אין לי ניסיון עם רכיבים כאלו, אבל נראה שהם למעשה הופכים את רשת החשמל בבית ל HUB אחד גדול. אני רואה בדף המוצר שהרכיבים תומכים בהצפנת AES, מה שאומר שהרכיבים צריכים להיות מסונכרנים. לכן אני מציע שתבדוק את הדברים הבאים:1. האם הרכיבים בכלל מסתנכרנים? שים לב שבאתר יש תוכנה לסינכרון. האם היא מזהה את הרכיבים האלו?2. האם המחשב בכלל מזהה שיש חיבור רשת חוטי?3. האם כרטיס הרשת החוטי במחשב תקין ומזוהה בלוח הבקרה?4. נסה לחבר שני מחשבים בעזרת הרכיבים האלו (במקום מחשב וראוטר), תגדיר להם כתובות סטטיות מאותה subnet ותראה אם יש תקשורת בינהם. אם לא - יכול להיות שאחד הרכיבים לא תקין או שמערכת החשמל בבית שלך קצת מוזרה (אני מנחש פה - אולי שקעי החשמל אליהם מחוברים הרכיבים נמצאים בפאזות שונות, דבר שמונע סינכרון בינהם).
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים מחבר נראה שרשת החשמל היא תלת-פזית יכול להיות הגורם?כמו כן ה הראוטר נמצא בממ״ד.
פורסם 2014 במרץ 1311 שנים בדקת האם הרכיבים תקינים? לפי החוברת שבאתר, יש נורית חיווי עם ציור של בית לידה שאמורה להיות ירוקה ולהבהב באדום כאשר היא מזהה חיבור נוסף. אם זה לא קורה אצלך, נסה לחבר את שני הרכיבים לשקעים באותו החדר. אם יש תקשורת בינהם באותו החדר, הבעיה היא כנראה ברשת החשמל בין החדרים (כמו שכתבתי קודם - אני דיי מנחש לגבי הפאזות השונות ברשת החשמל). בחוברת גם כתוב שאין לחבר את הרכיבים האלו אחרי מפצל או UPS אלא ישירות לשקע החשמל - אולי זו הבעיה אצלך. נערך 2014 במרץ 1311 שנים על-ידי smalul
פורסם 2014 במרץ 1611 שנים אם אין תקשורת באותו החדר, אז כנראה שאחד הרכיבים או שניהם לא תקינים (בהנחה שפעלת לפי ההוראות). כדי לוודא שזו אכן הבעיה, אתה יכול לבדוק בחדר אחר או בבית אחר לחלוטין (עם רשת חשמל אחרת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.