עבור לתוכן

שאלה לגבי DELL 7537

Featured Replies

פורסם

המחשב הנ״ל מגיע ללא כונן DVD ועם דיסק קשיח, עם זיכרון 8GB. עכשיו יש לי 2 שאלות:

1. האם כדאי לשדרג את הסטיק זיכרון ל16GB בחנות עצמה? או שיש אפשרות לעשות את זה לבד ולחסוף כסף?

2. במידה ואני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח 1TB על 5400, בSSD 256, האם יש אפשרות לעשות את לבד? האם צריך מתאם או משהו? מבחינת לשלם על כונן ועבודה העלות מעל 1500 ש״ח בחנות.

פורסם

רק לבד

24_untenauf.jpg

זיכרון פנימי: יש שני סלוטים במחשב. כך שאתה יכול לשים 8+8, רק תוודא קודם שהמחשב שאתה קונה בא עם סטיק יחיד של 8GB ולא 4+4, מה שיצריך ממך למכור את הסטיקים הקיימים ולקנות 8+8. אם כי התצורה שנמכרת בארץ היא 4+4, כך שלא תהיה לך כנראה ברירה ולמכור את הזיכרונות שבאים עם המחשב. תחפש חברים שמחפשים לשדרג זיכרון במחיר טוב למחשב נייד, תמיד טוב שיהיה עוד 4GB במחשב.

דיסק קשיח: כפי שאתה רואה הגישה קלה ופשוטה, להחליף 1:1. אתה יכול לשמור אותו במקביל במארז חיצוני USB לצרכי גיבוי וגם במידת הצורך כי הוא שומר לך עותק של מע' ההפעלה ומחיצת שחזור (שאתה יכול להעתיק ל-SSD אם תבחר בכך)

למה לא את ה-ASUS N550JV? הם באותה קטגוריה ובאסוס הזיכרון הפנימי מגיע בסטיק יחיד של 8GB כך שהשדרוג פשוט ומהיר מאד. כונן SSD יהיה במקביל לכונן HDD הקיים.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אוהב את הצורה של המחשב דל. נראה שהוא גם יותר קל

פורסם

משקל זהה, הפרש זניח - זה רק נראה כך.

לא רק שחסר צורב ותצורת הזיכרון, אז נניח אין לו יציאת DP, רק HDMI.

מערכת קירור - לאסוס 2 מאווררים ומערכת שבנויה טוב יותר לפי מה שראיתי כדי להתמודד עם מעבד וכ. מסך חזקים.

מבחינת מראה אז אלו שני דגמים "מקבילים" מבחינת מראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים