פורסם 2014 במרץ 1011 שנים שלום לכולם.רציתי לדעת אם מישהו ניסה כבר לקנות מהאתר NEWEGG ולהביא את המוצר לארץ עם אחת מחברות המשלוחים כמו BUY2USAאם כן הייתי שמח לשמוע על מה בדיוק הוא קנה ואיך היתה חווית הקניה...כי לפי מיטב הבנתי הם מקבלים באתר הזה רק כרטיסי אשראי אמריקיים.תודה לעוזרים.
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים לאחרונה התחילו לקבל גם paypal. למרות שהם טוענים שהם שולחים רק לכתובות שהן paypal-verified וזהות לכתובת החיוב של הכרטיס, שחייבת להיות בארה"ב, בפועל הצלחתי להזמין מוצר מהם ששלחו לכתובת בארה"ב שמוגדרת אצלי ככתובת משנית בeBay/Paypal.אמנם עשיתי זאת רק פעם אחת, אז אני לא יכול להסיק שזה לא עניין מקרי/סטטיסטי (מתי בודקים / מתי לא) וגם לא יודע אם יש התייחסות שונה לכתובת שידועה כ-freight forwarder. נערך 2014 במרץ 1011 שנים על-ידי QttP
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים יצא משתלם כי היה מישהו שהביא לי את זה פיזית. עם משלוח ומיסים זה היה יוצא הרבה פחות משתלם.
פורסם 2014 במרץ 1011 שנים מחבר אוקי אז נראה לי שBUY2USA לא בדיוק POBOX כזה...כי יש גם באיביי כמה כאלה שספציפית רושמים שהם לא שולחים לכתובות כלה וקיבלתי תגובה מBUY2USA שאין אם זה בעיה כי הם לא POBOX....הפייפאל שלך ישראלי? הוא משוייך לכרטיס אשראי וחשבון בנק ישראלים?הכתובת ששלחת אליה את המוצר היא כתובת של חברת שילוח או של חבר\משפחה?
פורסם 2014 במרץ 1211 שנים גם אני עשיתי את זה, שילמתי ישירות עם כרטיס אשראי, ושלחתי לכתובת של Buy2USA בלי שום בעיה.קניתי כונן קשיח, שמשמש אותי כבר מעל לשנה.
פורסם 2014 במרץ 1211 שנים מחבר גם אני עשיתי את זה, שילמתי ישירות עם כרטיס אשראי, ושלחתי לכתובת של Buy2USA בלי שום בעיה.קניתי כונן קשיח, שמשמש אותי כבר מעל לשנה.כרטיס אשראי ישראלי? או פייפאל ישראלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.