פורסם 2004 במרץ 221 שנים מתקינים לי מזגן בחדר וחשבתי אולי להתקין אותו מעל המחשבוככה המאווררים יכניסו למחשב אוויר ממש קר וגם המזגן יקרר את המארז חיצונית...אבל לפי מה שהבנתי המזגן מוציא אוויר יחסית לחאם אני יכניס למארז אוויר לח יש מצב שיהיה קצר? או כל מיני דברים בסגנון שיזיקו יותר מאשר יעילו?
פורסם 2004 במרץ 221 שנים הרכיבים החמים במחשב יקבלו לחות שזה מסוכן אם תיהיה כמות לחות גבוהה על אותם רכיבים, זה יכול לגרום לקצרים וכו'.. אבל אני מניח שמזגן לא עד כדיי כך קטלני..
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מחבר אז ממולץ לשים את המזגן מעל המחשב אני מניח שזה יוריד בכמה מעלות את הטמפרטורה ;D
פורסם 2004 במרץ 321 שנים לדעתי זה ממש לא משנה.ישנן שתי עובדות:א. המזגן שומר על טמפרטורת כל החדר ב22-26 מעלות.ב. מארז המחשב יושב דיי נמוך - בדרך כלל על הרצפה(עם רגליים).ומכיון שאויר קר יורד למטה, אז המחשב שלך יהנה מהמזגן בכל מקרה, אז ההבדל בין מיקום המזגן מעל או ליד המחשב לא ישנה(הבדל של 2-3 מעלות).המיקום הכי טוב למזגן הוא במקום שיקרר לך את כל החדר.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים צלעות מעבר החום של החלק הפנימי של המזגן (המאדה) יותר קרות מהסביבה, ולכן הלחות באוויר מתעבה עליהן.המים המתעבים יוצאים דרך צינור הניקוז. התעבות זו של המים גורמת לירידת הלחות באופן יחסי למצב הקודם. כלומר, האוויר היוצא ממזגן מקרר יותר יבש מהאוויר הנכנס אליו.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר אהה... מעניין למה חשבתי ההפך =\תודה על המידע!ועכשיו גם חשבתי שבחורף המזגן יפעל על חום ככה שלא כל כך כדי שיהיה דבוק למחשב
פורסם 2004 במרץ 321 שנים תקנו אותי אם אני טועה: מהמזגן יוצא אויר יבש אבל קר, ואז כשהוא מגיע לרכיבים החמים במחשב הוא מתעבה...
פורסם 2004 במרץ 321 שנים התעבות נוצרת על גוף קר מהפרש טמפ ולחות באויר. ITAIM שאל שאלה שהתשובה אליה היא - התקן כרגיל כדי שיהיה חימום וקירור טוב וזה לא שיך ישירות למחשב. שכח מזה ואל תדאג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.