עבור לתוכן

s4 או G2?

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שעברו אצלו שניהם G2 ו-S4 י(I9505 וגם I9500), ה- G2 הרבה יותר טוב בכל תחום למעט אחסון, אם חשוב אחסון יותר מ- 32GB, אז הייתי הולך על ה- S4 I9505. הבדלי הגדלים והמשקלים לא משמעותי מבחינתי. אני דווקא מעדיף כפתור פיזי על כפתורי התוכנה, אבל יכול להיות שמדובר בהרגל (למרות שהייתי תקופה ארוכה גם עם נקסוס 4 והוא עדיין אצלי בשימוש מדי פעם).

אגב,

אני שוב לפני שדרוג ואת ה- S5 כבר הורדתי ממבחר האפשרויות (סמסונג החליטה שהיא עושה צחוק מהצרכנים, אני מקווה שהיא תרגיש את זה טוב טוב במכירות), מחכה לראות את ה- HTC ONE וה- G3 החדשים (ואז אבחר בין אחד מהם לבין ה- Z2).

נערך על-ידי LazyCat

• תגובות 60
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מסכים איתך בגדול, כמה נקודות:

* ה-knock on זה משהו שאפליקציה יכולה לתת לך בכל מכשיר. לרוב יידרש רוט אז זה לא פתרון עבור כל אחד

לא יודע לגבי כל מכשי, אך לגבי מספר מכשירים אחרים פרט ל G2, ממה שקראתי זה זולל סוללה וממש לא פרקטי.

אני לא יודע אם זה כך בכל מכשיר, אבל הגיוני שיש כאן משהו שונה גם בחומרה ו/או הדיגיטייזר שמקבל רק מתח מינימלי שכמעט לא משפיע על חיי הסוללה בזמן שהמסך כבוי. אך אולי אני טועה.

פורסם

לא יודע ממה ההתלהבות

אני מדליק את ה-S4 ע"י לחיצה על הכפתור התחתון המרכזי

לדעתי הרבה יותר נוח מאשר לדפוק על המסך בתקוה שידליק

פורסם

כפתור פיזי סתם תופס מקום על חשבון המסך \ אורך המכשיר.

פורסם

אבל נוח מאוד לשימוש.

HTC ניסו פיתרון אחר של לחצן בחלק העליון שזה ממש לא נוח

הפתרון של LG כנראה הכי יעיל. לחצן מאחורה או הקשה על המסך.

לדעתי מבחינת המשתמש הפתרון של סמסונג הכי נוח

פורסם

זה סובייקטיבי לגמרי כי אני לא סובל את הכפתורים הפיזיים.

פורסם

הדבר שהכי מציק לי בG2 (ואני אדלג על הסוללה הנשלפת והכרטיס זכרון שיש בS4) זה הDAC המובנה שלו.

בניגוד לS4, הG2 משתמש בDAC המובנה של קוולקום, שנכוותי איתו בעבר (Xiaomi MI2) ולמען האמת לא שמעתי סאונד איכותי מאז הMeizu M6SL שלי לשעבר.

הS4 משתמש בDAC הWM5102 האיכותי של Wolfson אשר הרבה יותר טוב מהDAC בG2.

לטובת הG2 אני כן אציין את המצלמה המאוד איכותית שלו בעלת מנגנון ייצוב התמונה האופטי ויכולת הצילום ב60FPS., יחד עם סוללה גדולה יותר וניצול יותר טוב של גודל המסך.

אבל מבחינתי, המוסיקה כרגע בחשיבות עליונה.

פורסם

מניסיון אישי: הסאונד ב-MI2s הרבה יותר איכותי, חד וצלול מהסאונד בגלקסי S3.

פורסם
הדבר שהכי מציק לי בG2 (ואני אדלג על הסוללה הנשלפת והכרטיס זכרון שיש בS4) זה הDAC המובנה שלו.

בניגוד לS4, הG2 משתמש בDAC המובנה של קוולקום, שנכוותי איתו בעבר (Xiaomi MI2) ולמען האמת לא שמעתי סאונד איכותי מאז הMeizu M6SL שלי לשעבר.

הS4 משתמש בDAC הWM5102 האיכותי של Wolfson אשר הרבה יותר טוב מהDAC בG2.

לטובת הG2 אני כן אציין את המצלמה המאוד איכותית שלו בעלת מנגנון ייצוב התמונה האופטי ויכולת הצילום ב60FPS., יחד עם סוללה גדולה יותר וניצול יותר טוב של גודל המסך.

אבל מבחינתי, המוסיקה כרגע בחשיבות עליונה.

כן, גם אני לא מבין למה לא יכול להיות סאונד יותר טוב באנדרוידים.

בביקורת הבאה ה-G2 דווקא מקבל ציון לא רע בנושא:

http://www.whathifi.com/review/lg-g2

כמו תמיד, מי שרוצה סאונד טוב בטלפון צריך להתפשר על אייפון.

פורסם

LOL

אייפון מספק סאונד בינוני מינוס, כל המכשירים שהוזכרו יותר טובים ממנו בתחום הזה (למעט ה- G2 שאין לי מספיק ניסיון איתו בנושא זה). לגבי ה- S3, יש לו סאונד טוב (I9300), יש לו DAC טוב של Wolfson. כמובן שצריך גם אוזניות טובות כדי להשלים את החוויה.

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

תמצא לי ביקורת אחת מקצועית שבה האייפון מפסיד לגלאקסי\G2 וכו'

מנסיון אישי שלי האייפון תמיד מנצח.

פורסם

^ יש לך ניסיון עקום...

פורסם

^אתה מזה נשמע כמו משהו שמבין משהו מהחיים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים