עבור לתוכן

סוללה חליפית מתרקנת מהר

Featured Replies

פורסם

שלום,

למכרה שלי יש מחשב נייד TOSHIBA L650, הסוללה המקורית למחשב נייד הפסיק לעבוד ומזה שנתיים המכרה עובדת רק עם חשמל מקיר. ולפני כמה ימים היא קנתה סוללה חליפית מאתר הזה מהתאם לדגם למחשב נייד.

לאחר שהיא קבלה את הסוללה, היא השאיר את המחשב נייד לטעון במשך שש שעות ללא שימוש במחשב עד שהיא מפעילה את המחשב. אך אחרי כמה שעות הסוללה עצמה מתרקן מהר. לפי דבריה המחשב נמצא במחשב חיסכון ושום דבר לא עזר.

לפני שאגיע לבית של מכרה כדי לבדוק את הבעיה, הייתה רוצה להתקין לה תוכנה כלשהי בעזרת סיוע מרוחק, התוכנה שתבדוק את הפעילות המחשב (תוכנה, חומרה וכו') בזמן שהסוללה במצב מחוץ לטעינה, תוך כדי למצוא את הגורם לבעיה לנצילות סוללה.

ואני פונה אליכם עזרה, איזו תוכנה מומלצת לבדיקת ניצולת סוללה?

אני מודה לכם על עזרה!

נערך על-ידי foxil

פורסם

נתחיל מזה שהסוללה הסטנדרטית בנויה לעבודה במשך במשך עד שעתיים וחצי בלבד מקסימום (!), שעתיים זה טוב.

עכשיו כדי לבדוק אתה יכול לדוגמא לשים סרט במחשב, בהירות מסך 50-60%, תסגור WIFI ותראה למשך כמה זמן הסרט רץ.

כמו כן, אציין שלא שווה לקנות סוללות לניידים (ועוד הרבה מוצרים אחרים, בלי קשר לדיון) בארץ.

באיביי תקבל את אותה הסחורה ומחיר נמוך בהרבה

כך שבמחיר סוללה אחת בארץ אתה יכול לקנות 2-3 כאלה שגם מבחינת טווח עבודה לעתיד יתאים טוב יותר בתמורה

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Battery-for-Toshiba-L630-L635-L650-L670-U400-U405-PA3634U-/111133380142?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item19e010ce2e

100 ש"ח בלבד

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר
נתחיל מזה שהסוללה הסטנדרטית בנויה לעבודה במשך במשך עד שעתיים וחצי בלבד מקסימום (!), שעתיים זה טוב.

עכשיו כדי לבדוק אתה יכול לדוגמא לשים סרט במחשב, בהירות מסך 50-60%, תסגור WIFI ותראה למשך כמה זמן הסרט רץ.

כמו כן, אציין שלא שווה לקנות סוללות לניידים (ועוד הרבה מוצרים אחרים, בלי קשר לדיון) בארץ.

באיביי תקבל את אותה הסחורה ומחיר נמוך בהרבה

כך שבמחיר סוללה אחת בארץ אתה יכול לקנות 2-3 כאלה שגם מבחינת טווח עבודה לעתיד יתאים טוב יותר בתמורה

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Battery-for-Toshiba-L630-L635-L650-L670-U400-U405-PA3634U-/111133380142?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item19e010ce2e

100 ש"ח בלבד

תודה רבה ושאלה נוספת, כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד כאשר מחשב נייד נמצא במצב שינה?

נערך על-ידי foxil

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים