עבור לתוכן

אזהרה - נציגי מכירות של נטויז'ן 013 מנסים להעביר אליהם לקוחות הוט במרמה

Featured Replies

פורסם

... או לפחות ניסו את זה עלי.

התקשר אלי עכשיו אדם שהזדהה כנציג הוט (שאני מנוי על תשתיתה), והתחיל לדבר על זה שבעקבות ניתוקים שהיו בזמן האחרון הם מפצים את כל לקוחותיהם, מוזילים להם את החבילה ומעבירים אותם ל100 מגה, והוסיף (בשטף של דיבור מהיר) שהדבר כרוך במעבר לנטויז'ן, דבר שהוצג כעובדה. הנציג אף ידע לומר לי את 4 הספרות האחרונות של כרטיס האשראי בו אני משלם על המנוי להוט. אני לקוח בזק בינלאומי ואין לי כוונה להתנתק מהם לטובת נטוויז'ן. דרשתי לדבר עם האחראי על אותו נציג לטובת הבהרות, והאחראי הודה שבעצם הוא והבחור הקודם שדיבר איתי הם לא מהוט אלא מנטוויז'ן. בשלב הזה ניתקתי את השיחה. יצויין שמעולם לא הייתי לקוח של נטוויז'ן ומעולם לא נתתי להם את מספר האשראי שלי.

מה אתם אומרים על טקטיקת ה"שיווק" הזו?

פורסם

שום דבר מהחברה הזו כבר לא מפתיע אותי.

פורסם

אני במקומך היית מפיץ את הסיפור בפייסבוק (שלהם, ושל עמודים כמו הצינור), למרות שרוב הסיכויים (סטטיסטית, כי אתה משתמש קבוע ב-hwzone) שאין לך שם חשבון...

ובמקביל מגיש תלונה במשטרה ובמשרד התקשורת.

פורסם
  • מחבר

לפי "רשימת הנושאים שאינם בטיפול משרדינו" שבאתר משרד התקשורת, מרמה והטעיה לא מעניינים אותם.

[h=1][/h]

פורסם

יש לחברה הסטוריה של שיווק בריוני ואף רמאויות לכאורה:

* נציגי מכירות שמאוד לוחצים לסגור עסקה בהתקשרות הראשונית

* מקבלים את הפרטים שלך מחברת התשתית איכשהו, רושמים אותך על מבצע כלשהו חינם ואחרי זמן כלשהו מתחילים לגבות בלי לבקש שום אישור (תרגיל מאוד פופולרי)

* מתעלמים מבקשות ניתוק והפקסת שירות, בין אם בטלפון או בכתב

* מנתקים או טוענים שניתקו ובכל זאת ממשיכים לגבות כספים

חוץ מזה שהשירות שלהם פשוט גרוע ואין שום סיבה להיות מנוי אצלם על שום דבר, כשלכל תחום יש ספק תקשורת אחר שייתן שירות עדיף.

פורסם

שים את זה בדף פייסבוק של נטוויזן ושל הוט עם אזהרה .

מישהו מהם יהיה חייב לתת תגובה.

פורסם

אין שום חברת תקשורת שלא ספגה ביקורות. מהנסיון שלי (כולל אישי וכמה מכרים) - 013 נטוויז'ן (ולפני כן 013 ברק) הן הגרועות מכולן. אפילו יותר מהוט (שדווקא משתפרת בשנים האחרונות).

זו פשוט חברה גרועה שאין לה אף יתרון על אף חברה אחרת, וגם נראה (על פניו) שנוקטת שיטות מצליח יותר מהאחרות. אז למה בכלל להיות לקוח שלה?

לגבי השאלה השנייה, אני לא מבין מה אתה רוצה ממני. אני נראה לך נציג של "כמה זה"?

פורסם

תשתית 60, ספק 5 או חינם, טלפון ללא הגבלה 49.

פורסם
  • מחבר

בינתיים קיבלתי תשובות לפניותי הן למשרד התקשורת והן למשרד הכלכלה בעניין הזה (שנענו, אני חייב לציין, במהירות מפתיעה).

משרד התקשורת השיב, כצפוי לפי הנאמר באתרו, שעניינים כאלו אינם תחת סמכותו והפנה אותי למשרד הכלכלה.

משרד הכלכלה השיב שהמצב אותו אני מתאר אינו מהווה עבירה פלילית לפי החוקים עליהם הם ממונים, וש"פתוחה לפניך הדרך לפנות למשטרה".

בקיצור, אין עם מי לדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים