עבור לתוכן

שאלה לגבי כ.מסך יד שניה שמופיע פה באתר

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28249/cat/34

אבל לא מצאתי את הכרטיס הזה בגוגל, גם לא את הקופסא שיש בצילום.

מישהו יודע אם זה אכן 6850 ? ואם כן איזו גירסה זו ? וכמובן האם המחיר משתלם או שאפשר להשיג משהו טוב יותר ?

פורסם

טוב הכרטיס הזה קיים, או בכל אופן היה בשוק בזמנו....

http://www.amazon.co.uk/Connect3D-Radeon-HD6850-Graphics-GDDR5/dp/B004T8SSQW

זה מסתמך על האריזה של הכרטיס.

להשיג משהו טוב יותר תמיד אפשר, אבל השאלה היא מה הצרכים שלך ומה המפרט שלך וכמובן תקציב.

פורסם

הכרטיס הזה לא משתלם במחיר הזה.

פורסם

בטווח המחירים של 300-400 ש"ח יש שני כרטיסי מסך משתלמים:

1. Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI, שעולה 273 ש"ח. הכרטיס הזה חלש מה 6850.

2. FORSA GeForce GTX560 1GB DDR5, שעולה 399 ש"ח. הכרטיס הזה קצת יותר חזק מה 6850.

לדעתי לא משתלם לקנות את כרטיס המסך המשומש הזה ב-325 ש"ח. אולי אם תצליח להוריד אותו ל-200 ש"ח זה יותר ישתלם (בכל זאת, כרטיס מסך משומש שעבד יותר משנתיים).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם ! עזרתם לי מאוד בהחלטה

אני מחפש כ.מסך טוב אבל לא יותר מדי שהמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק , יש לי E8400 עם אוברקלוק קטן האם ה GTX 560 זה יותר מדי ?

פורסם

בעיקרון, זה מאד תלוי ביישום/משחק שבו אתה משתמש - יש כאלו שבהם השפעת המעבד מורגשת ויש כאלו שפחות. אתה יכול לבדוק כל יישום/משחק באינטרנט ולראות עד כמה המעבד יגביל אותך (או שפשוט תשאל פה). כמובן שגם דברים אחרים יכולים להגביל אותך, כמו (ובעיקר) כמות הזיכרון שיש למחשב.

דבר נוסף - לא פירטת את המפרט שלך, ובפרט איזה ספק כח יש לך. שים לב ש ה GTX560 דורש, לפחות לפי האתר של NVIDIA, שני חיבורים של 6 פינים ועובד בהספק מקסימלי של 150W. נוסיף לכך את העובדה שאתה מבצע המהרה, ויכול להיות שתצטרך גם ספק כח חדש, חזק יותר.

כמו כן תהיה מודע לכך שה GTX560 הוא כרטיס מסך מלפני שני דורות, אבל הוא עדיין חזק (ראה טבלת השוואת כרטיסי מסך כאן).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה smalul , הספק כוח שלי חזק מספיק HEC 500TDT 500W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים