עבור לתוכן

ניטור הפלאפון של ביתי הקטנה

Featured Replies

פורסם

כן , הרי באיזה שלב היא תקלוט שהוא לא סומך עליה ופשוט מאוד ייתכן שהיא תאמץ את זה . (כי זה מה שההורה שלה לימד אותה - לא לבטוח באנשים)

זה סתם יהיה ריקושט ענקי שיחזור אליו כבומרנג .

לא נראה שהוא ממש בא להתייעץ כאן , אלא למצוא דרך לעקוב/להאזין אחרי ילדתו .

פורסם

אל תקשיב למה שאומרים פה.

תהיה האח הגדול....תאמין לי העולם בחוץ מסוכן הרבה מעבר למה שחושבים פה.

מה שכן - אתה חייב לזכור שאסור שהיא תדע שאתה שומע ורואה הכל - ועל כן, במקרה שכן יהיה מקרה שהיא עושה משהו שלא לרוחך, אתה צריך לדבר על הנושא באופן כללי ולא על המקרה הספיציפי, בעצם אתה אמור להשתמש בתוכנות ניטור ע"מ לדעת איך לכוון אותה !

אבל בשום פנים ואופן לא להראות לה שאתה ריגלת אחריה.

פורסם

יש פדופיליה. נקודה.

זה לא הגזמה, ולא מדע בדיוני. יש והרבה מאוד.

הדבר המסוכן ביותר שאתה יכול לעשות לילד שלך (בגילאים אלו) חוץ מלזרוק אותו מרב קומות הוא לתת לו מכשיר בו יתאפשר מצב שהוא יקבל מסרים מאנסים ופדפולים למינהם או יחשף לדברים גרועים כאלו ואחרים, בלי אפשרות בקרה וניטור מצידך.

לא אתפלא אם המגיבים שמצדדים לטובת הפקרת הילדה , אינם הורים לילדים בגיל המתבגר.

(או אדיוטים שמעדיפים שהילדים יתגאו בהם , מאשר לשמור עליהם. )

אבל אתה צריך להבחין בין סינונים ואפילו בקרה לבין ניטור.

אם אתה רוצה לחסום את המכשיר של ביתך מפדופילים וכו' תחסום. אתה רוצה התראה כאשר היא מחפשת או מדפדפת במקומות לא סימפטיים - בהחלט אפשרות, אבל כדי למנוע תקיפות לא צריך את כל הדברים שציינת מקודם.

אלא אם (ואיני מתכוון אליך , אינני מכיר אותך ואיני נוהג להדביק סטיגמות או לקבוע תובנות על איש שמעולם לא פגשתי.)מעוניינים להקשיב לילדה כדי לרגל אחר היתכנות שבגילה, כמו כל ילד נורמלי היא תתחיל בצורה בריאה להבין את גופה ואולי גם עם ילדי כיתתה.

זה דבר בריא שאמנם אולי צריך לפקח במידת מה עליו אבל אינך יכול לקחת מילדך את צורת ההתפתחות המודרנית הכוללת התנסות מינית כלמידה.

בסופו של דבר כל אחד מאיתנו גדל כך והיה רוצה שילדו יתפתח בצורה תקינה. אני מבין ללב אותם הורים אבל הם צריכים לתת לילד לגדול.

בקיצור לשמור על הילד זה חשוב לרגל אחריו זה לא נכון.

פורסם

^^^

אני מסכים עם רב הכתוב ברמה השיכלית

אבל אני מאמין שכאיש מערות שכמוני אני אשבור את העצמות לחבר הראשון של הבת שלי...

אבל זה עוד חזון למועד

:biglaugh:

פורסם

"

בקיצור לשמור על הילד זה חשוב לרגל אחריו זה לא נכון.

"

:silly:

ומה "אנחנו אמרנו ?"

אתם באמת חושבים שהיא לא תרגיש עם הזמן ?

ואיך ההורה החטטן ידע מתי זה מספיק ?

פורסם

יותר פשוט להגביל לה את המספרים אליהם היא יכולה לחייג \ שיחייגו אליה. תוסיף לה מי שתרצה (כשאתה יודע למי שייך המספר).

פורסם

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost

אתה יכול להשתמש באפליקציה הנ"ל, בהנחה ואתה עושה "רוט" לטלפון.

די שימושי, במקור נועד לאתר טלפון שנעלם/נגנב.

נערך על-ידי gad57

פורסם

בניגוד למה שמבוגרים נוטים לחשוב ילדים הם לרוב לא מטומטמים, ככה שהילדה יכולה לעלות זה שאבא שלה מרגל אחריה מהר מאוד, ואז הוא יכול לשכוח מיחסי אמון טובים עם הבת. לדעתי זה לא אתי ולא מוסרי לצותת לשיחות של הילדה שלך אם היא מעדיפה לדבר עליהם בפרטיות עם חברים ולא עם אבא, ולחלוטין לא חוקי לצותת לצד השני - ילד או ילדה של מישהו אחר, כשלא הילד ולא ההורים שלו מודעים לכך שהילד שלהם מוקלט ע"י אדם זר.

אם לשיקולך הילדה קטנה מדי בשביל טלפון ויכולה להסתבך בגללו - פשוט אל תקנה לו אותו, או שתתנהג איתה בכנות ותתן לה לבחור בין מכשיר שאתה מצותת לו לבין הימנעות מקניית המכשיר. אם הילדה כבר יחסית גדולה ונכנסה לגיל ההתבגרות צריך להסביר לה את הסכנות ולתת לה קצת אמון במקום לחלל לחלוטין את הפרטיות שלה.

פורסם

לא נראה לי שמר בחור עדיין כאן ו/או שהוא מתחשב בכלל בדעתנו .

הוא נעול על לצותת/לעקוב/לרגל אחרי בתו . אין ספק בכלל שהיא תגלה באיזשהו שלב , שאביה מרגל אחריה ואז היחסים ביניהם ידרדרו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים