עבור לתוכן

המלצה לרמקולים עם דרישות מאוד ספציפיות

Featured Replies

פורסם

היי :cool2:

אז יש לי את הרמקולים הללו כבר 5-6 שנים והייתי מאוד מרוצה מהם עד לאחרונה.

הווליום פשוט נחלש ברמות מציקות ויש קפיצות עם הווליום, בדיקה מעמיקה גילתה שהחיבורים כנראה שחוקים כבר כי כל הזזה של החוטים מתקנת את המצב או יותר גרוע, מחמירה את המצב.

אז אני מחפש רמקולים חדשים שיחליפו את המערכת הנוכחית עם דרישות מאוד ספציפיות.

נתחיל בכך שאני מחפש רמקולים 2.1 עם אפשרות להפרדת שליטה בבאס והוליום כמו ברמקולים הנוכחים שלי, זה מאוד עוזר לבטל את הבאסים בלילות מבלי שזה יפריע לאחרים בסביבה.

בתור לקוי שמיעה אני לפעמים נעזר באוזניות כדי לא להפריע לאחרים וברמקולים הנוכחים שלי יש מגבר עם חיבור ישיר לאוזניות (אפשר לראות בתמונות בקישור שצירפתי) המגבר הזה מאוד עוזר לי מכיוון שהוא מגביר את המוזיקה עוד יותר ממה שהמחשב יכול להגביר עבורי וזה בלי לפגוע בסאונד עצמו. אני מתעב מגברים שגורמים לריצודים וגורמים לסאונד להישמע כמו קריעה של נייר!

אז לסיכום אני מחפש רמקולים שמאפשרים הפרדה בין באס לווליום ובאים יחד עם מגבר לאוזניות.

התקציב שלי הוא כ700 ש"ח,

אבל אם אתם מכירים רמקולים שיותר יקרים מהתקציב ומאמינים שהם יהיו טובים עבורי (במיוחד הקטע עם המגבר) אז אל תהססו לחלוק איתי את המידע ואני אשקול את הנושא.

בנוגע למיקום אני מעדיף באיזור המרכז או ירושלים, אבל אפשר בכל מקום אחר אם יש אתר שעושה משלוחים בצורה נוחה.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים