עבור לתוכן

מישהו שמע על Sliverstone RVZ01

Featured Replies

פורסם

אם אני זוכר נכון הוא מיתוג גיימינג של מארז אחר שלהם. בכללי מדובר במארז ITX שתוכנן להכיל כרטיס מסך בגודל מלא, הרבה חברות התחילו להוציא מארזים כאלה לאחר ההכרזה על המכשירי STEAM ש VALVE רוצים להוציא לשוק. בכללי בשנתיים האחרונות SILVERSTONE הוציאו כמה דגמים קטנים מאוד מעניינים.

פורסם
  • מחבר

זה המארז הבא שלי, בכללי כרגע יש לי מארז ITX עם כרטיס גרפי, דחוס למידי.

יש פה קהילת Itx-gamers?

פורסם

זה מארז "שטוח" שהקטע בו שיש "רייזר" (מלשון מגביה רייז, לא חברה לייצור מוצרי גיימינג) לכרטיס המסך, שמאפשר לכרטיס להיות מקביל ללוח, ולא מאונך לו.

ככה חוסכים הרבה מקום.

ואלה סילברסטון, ככה שהאיכות שם.

אחלה מארז נראה, שים לב שצריך ספק כוח SFX, קטן. לא ATX סטנדרטי. לסילברסטון יש אחלה ספק SFX, לא זוכר את הדגם.

ראית אותו בארץ זמין לקנייה?

נערך על-ידי Ymac

פורסם

SFX ה450W שלהם נמכר בארץ (זה הכי גבוה בסדרה).

פורסם
מארז Itx חדש. עם אפשרות לכרטיס מסך בגודל מלא.

http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ01

מארז נהדר , הבחירה שלי היתה בינו לבין הCORSAIR 250D ( בחרתי בCORSAIR בגלל האופציה לקירור מים אבל הוא אחלה מארז )

אתה יכול להזמין אותו דרך BUY2USA ואמאזון יעלה בערך 500 ש"ח במשלוח ימי ( יש להם 20% הנחה על משלוח ימי בשבועיים הקרובים לפי מה שראיתי )

נשמע מחיר סביר לדעתי אבל קח בחשבון ספק SFX ( שהמבחר שלהם איננו מזהיר ) שכרגע ההספק הגבוה ביותר הוא 450 ( אמנם GOLD CERTIFIED אבל עדיין 450 ) SILVERSTONE אמורים להוציא אחד חזק יותר בקרוב ( הספק יעלה בארץ בערך 450 ש"ח ( המודולרי , יש בKSP )

תהנה מהבחירה

Blader

פורסם
  • מחבר

נראה כמה KSP יקחו עליו בעוד כמה זמן (חודש?), אבנה אותו ואעלה כמה תמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים