פורסם 2004 במרץ 221 שנים אני אמור לקבל לפטופ בזמן הקרוב, וחשבתי לקנות לו כרטיס טלוויזיה. אני עוד לא יודע אם תהייה ללפטופ יציאת פיירואייר (שאמור להיות יותר מהיר מהUSB...).ראיתי כמה כרטיסים כאלה שמתחברים בUSB, אבל אמרו לי שהUSB איטי מידי בשביל העברה חלקה של שידור טלוויזיה ושהאיכות של הכרטיסים האלה פשוט זוועה.על מה אתם ממליצים?לגבי תקציב, כמה שיותר זולאני רוצה כרטיס כמה שיותר איכותי, רצוי מאוד שיכלול אנטנה בילט אין. אני מוכן לקבל הצעות גם של כרטיסים עם חיבור פיירואייר...
פורסם 2004 במרץ 321 שנים Amiram ללא ספק צודק. אמנם USB 1.1 היה איטי מאוד והעביר 1.2 מגה לשנייה בלבד אבל ה-USB 2.0 שמעביר במהירות מצוינת של48 מגה לשנייה, שזאת מהירות של הארדיסק, היא בהחלט מספיקה לכל דבר, ואם לא תצטרך גם להחליף לאיזה הארדיסק SCSI במהירות של15000RPM אז תאמין לי שזה מספיק.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים USB 2 מעביר 480 מגה ביט לשנייה (60 מגה בייט) אבל זה קצב תיאורטי בלבדבפועל FW שמעביר רק 400 מגה ביט לשנייה (גם קצב תיאורטי אז זה קצת פחות במציאות) מעביר מידע יותר מהרבכל מקרה USB 2 כן יספיק למען זה
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אין לדברים האלו שום אנטנה בכלל, הם מתחברים לחיבור הכבלים או לאנטנה חיצונית (כזו שעולה 100 שקל ששים על הטלויזיה).אין יותר מדי מבחר, אני רואה שיש ל Aver Media משהו באיזור ה 550 שקל, המוצרים שלהם לרוב איכותיים.יש כם של Pinnacle בסביבות 750.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.