עבור לתוכן

יעוץ בנוגע לתיקון מסך galaxy s3

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני מספר ימים מצאתי מכשיר galaxy s3 זרוק בצדי הכביש בדרכי הביתה מהצבא, כמובן שבדקתי האם יש בפנים כרטיס סים או זיכרון ומצאתי שאין את כל הדברים הללו (בנוסף לכך הסוללה והכיסוי האחורי חסרים) מה שלא ממש איפשר לי לאמת של מי הטלפון, מה גם לפי מצבו, הסקתי שגם אם והייתי יודע מי הבעלים, הוא כנראה וויתר על התקווה של למצוא מכשיר זה תקין משום שהוא נפל לו מחלון הרכב או משהו...

עכשיו במבט ראשון המכשיר נראה טוטל-לוסט גמור, המסך כולו מרוסק וסדוק... אבל, אם מסתכלים על האחורה של המכשיר, נראה שהרכיבים שבתוכו תקינים, ובעת הפעלת המכשיר (עם סוללה של מכשיר אחר של חברה) הוא משמיעה צלילי ומנורת ההתראה בקדמת המכשיר מהבהבת בצורה תקינה, כל אלו מראים לי על כל שסביר מאוד שמדובר במכשיר תקין לחלוטין מלבד המסך...

עכשיו ההתלבטות שלי בעניין היא פשוטה, האם שווה לי להשקיע כמה מאות שקלים במכשיר הזה, על רכישת מסך חדש, סוללה וכיסוי (מדובר בהשקעה של פחות מ500 שקל, בהנחה ואני מזמין את הרכיבים מחו״ל ומבצע את תהליך הפירוק וההרכבה לבד) או שמה ישנו שימוש אחר ברכיבי מכשיר זה גם ללא המסך (חשבתי בראשני לדוגמא על חיבוק המכשיר לטלוויזיה לשימוש בתור סוג של ״מחשב״ אבל אני לא יודע עד מה זה אפשרי ומה נדרש ממני...

תודה רבה מראש!

[ATTACH=CONFIG]5360[/ATTACH]

פורסם

נשמע לי קצת מפוקפק, אולי כדאי שתתן אותו קודם למשטרה לבדיקה.

פורסם
  • מחבר

אפשרי, אבל גם אם אני אתן את זה למשטרה והם יגלו שזה מכשיר גנוב... מה הם יעשו עם זה? זה מכשיר שבור שאי אפשר לגלות מי הבעלים שלו...

אני גם לא חושב שהמשטרה מתעסקת בשטויות מהסוג הזה(תקנו אותי אם אני טועה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים