פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים שלום לכולם,אבקש לקבל מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה, גלישה, אופיס וכד'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצלב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- כאמור לעיל.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?36. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN7 +אופיס8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין/ אזור המרכז9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מעוניין שהמחשב יכלול מעבד I5, כונן קשיח של לפחות 1TB וכן כונן SSD למע' ההפעלה.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לאהעניין העיקרי- מהירות.תודה מראש.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים לצרכים שהצבת אין סיבה לקחת מעבד i5, למעשה אפילו מעבד i3 יהיה מעל ומעבר, מעבד פנטיום G יעשה מעולה את העבודה.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים לצרכים הבסיסיים שנדרש, בהחלט אין צורך במעבד חזק מדי.יש כאן עניין של בזבוז של 600 ש"ח לעומת מעבד G3220.בכל מקרה, העניין נתון לשיקולך.להלן מפרט שמתאים לדרישות, מהיר וכולל תוכנות. שוב - אפשר לחסוך כסף בהחלפה של המעבד, אין צורך לשנות את שאר הדברים. אם הסטייה במחיר קריטית, אפשר לקחת SSD של סמסונג 840 evo שיוריד את המחיר מתחת ל-3500.מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪876קירור למעבד:Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪47לוח אם:Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪335זיכרון:Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪330קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪304קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series OEMכמות: 1 - מחיר: ₪553כונן אופטי:Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATAכמות: 1 - מחיר: ₪97תוכנות:Windows 8.1 Premium Hebrew 64bit - בקניית מחשב בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪329תוכנות:Microsoft OFFICE 2010 HOME AND STUDENT ENGLISH - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪450הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3613מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3541 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/ehutf5mz
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים לצרכים הבסיסיים שנדרש, בהחלט אין צורך במעבד חזק מדי.יש כאן עניין של בזבוז של 600 ש"ח לעומת מעבד G3220.בכל מקרה, העניין נתון לשיקולך. להלן מפרט שמתאים לדרישות, מהיר וכולל תוכנות. שוב - אפשר לחסוך כסף בהחלפה של המעבד, אין צורך לשנות את שאר הדברים. אם הסטייה במחיר קריטית, אפשר לקחת SSD של סמסונג 840 evo שיוריד את המחיר מתחת ל-3500. cozic מצד אחד אתה מחזק שפנטיום G יספיק ובאותה נשימה מרכיב מפרט מוגזם עם מעבד i5 פותח הדיון אין סיבה לבזבז 3500₪ על מפרט לצרכים שציינת.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים העניין העיקרי- מהירות.מה שביקש, קיבל.זה שהעלות\תועלת לא טובה, זה ברור, אבל אני חושב שכדאי לעמוד ביעדי המפרט כל עוד זה מתאים לו.ומדובר על מפרט של 2700. לא צריך להתייחס לתוכנות. נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי cozic
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים קניה של ווינדוס עוד ניחא אבל לשלם על אופיס 450-500 שקלים למחשב ביתי נראה לי מגוחך, ניתן להשיג במחיר מוזל מאוד דרך מישהו שעובד במשרדהחינוך או במחיר לסטודנטים.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים ניתן להשיג במחיר מוזל מאוד דרך מישהו שעובד במשרדהחינוך או במחיר לסטודנטים.אחותי מורה. שאלתי אותה פעם על העניין הזה של רשיון מוזל ואם היא יכולה להשיג לי. היא רק צחקה עלי ואמרה שכולם השתמשו וניצלו את ההנחה שמגיעה להם כי חבל לא לנצל את זה.אני לא אתחיל לשלוח אנשים לחפש תוכנות לכל מיני מקומות ואנשים עם הנחות וקופונים.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים אני קניתי דרך הגננת של הבן שלי:https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423שים לב למחיר של אופיס:OfficeProPlus 2013 32bitx64 HEB DiskKit MVL SM EMEA DVD [ ₪ 80.00 ]
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים אז היה לך מזל נקודתי שהיא לא ניצלה את הקנייה לטובתה.ונגיד שלא היו לך ילדים ולא היית מכיר את הגננת. מה היית עושה? מתחיל לטייל ולחפש בכל בתי הספר והגנים שאתה מכיר ?(הדיון כבר סוטה מהכוונה המקורית) נערך 2014 בפברואר 2811 שנים על-ידי cozic
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר בוקר טוב,ראשית- תודה על התגובה המהירה. אני למד מהתגובות שלכם שהסכום שהקצבתי למחשב הוא מעט over kill. יחד עם זאת, אני מחליף מחשב אחת ל- 5 שנים ואני מוכן להשקיע קצת יותר בשאיפה לקבל מפרט איכותי שיחזיק.מספר נקודות שלא ציינתי (ואינני יודע האם הן רלוונטיות) :1. מבחינת הסרטים אשר נצפים במחשב -הם ברובם בבלו ריי.2. המחשב נועד לשמש גם את הילדים.3. אני שוקל לרכוש כרטיס מסך קול חיצוני איכותי.4. המחשב משדר לסטרימר בסלון סרטים ומוזיקה.ככל שיש בנקודות לעיל, כדי לשנות משהו מההמלצות למפרט שניתן, אשמח לקבל את התייחסותכם.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.