עבור לתוכן

GTX 780Ti vs 3 Way GTX 680 2GB

Featured Replies

פורסם

היי לכולם..רציתי לדעת האם 3 כרטיסי GTX 680 ׁ-2GB (לא 4GB) יספקו ביצועים טובים יותר מכרטיס יחיד GTX 780 Ti רפרנס.

אני שואל זאת מהסיבה שיש לי את ה- 780 Ti ורציתי לנסות להשתדרג אך ורק מבחינת ביצועים, מבלי לקנות כרטיס תואם נוסף (אני לא מעוניין לזרוק עוד 3~3.5K). יש לי האפשרות להחליף את הכרטיס בשלושה כרטיסי GTX 680 2GB ללא שום תוספת עלות...

אין לי כלל וכלל בעיה להריץ את שלושת הכרטיסים (Antec 1200W).

אישית אני משחק ברזולוצית 1920X1080 ואולי בעתיד אעבור ל-4K..

השאלות הם:

1. מה יהיה השיפור (אם בכלל) ברזולוציה הנ"ל ?

2. בעית ה-scaling בשלושה כרטיסים אלו תהיה משמעותית?

3. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מבחינת טכנולוגיה שיכולים להשפיע על משחקים עתידיים (שנתיים הקרובות)?

אני מאוד אשמח להצעות, רעיונות, לשדרוג הטוב ביותר שאני אוכל לעשות עם הכרטיס (החלפה וכדומה) תמורת שום תוספת עלות.

תודה!

פורסם

על רזולוציה כזו אני לא רואה סיבה לעשות את זה.

עבדתי עם 3 way של 580, לא שווה את החשמל והחום.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם חשמל\חום\לחות \ התייבשות או כל דבר אחד :D

אני פשוט רוצה לקבל ביצועים גבוהים יותר ברזולוציה הזו (כשאולי בעיתד הקרוב אני אחשוב להשתדרג ל-4K)

השאלה אם יהיה שיפור משמעותי אך ורק מבחינת ביצועים?

פורסם

בנוסף למה שנאמר , אם 780TI על רזולוציה של 192X1080 לא מספק אותך אז כנראה שאין שדרוג בעולם שיספק אותך.

אפשר לשאול איזה משחק הכעיס אותך עד כדי הרצון להשתדרג?

אני בספק אם תרגיש בהבדל ברזולוציה הזו , מעבר ל 3X680 לא יהיה חכם אם אתה מתכנן 4K הזיכרון יהיה מאוד גבולי ולמרות כח העיבוד החזק אני מאמין שהוא זה שיגביל אותך.

פורסם

צריך לקחת בחשבון ש-2GB זיכרון שנמצא ע"ג ה-680 אינו מוכפל ב-SLI, לכן יכול להיווצר מצב שבו ברזולוציות גבוה יותר אתה תוגבל מצד הזכרון ולא הליבות בעתיד.

פורסם
  • מחבר
בנוסף למה שנאמר , אם 780TI על רזולוציה של 192X1080 לא מספק אותך אז כנראה שאין שדרוג בעולם שיספק אותך.

אפשר לשאול איזה משחק הכעיס אותך עד כדי הרצון להשתדרג?

אני בספק אם תרגיש בהבדל ברזולוציה הזו , מעבר ל 3X680 לא יהיה חכם אם אתה מתכנן 4K הזיכרון יהיה מאוד גבולי ולמרות כח העיבוד החזק אני מאמין שהוא זה שיגביל אותך.

אתה צודק..:D הרצון להשתדרג אף פעם לא נמנע ממני -ולפעמים באמת אומרים כל המוסיף גורע :)

המשחק המכעיס היה crysis 3 ..שמשום מה רץ ב-fps נמוך יחסית

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבנתי חברה

תודה רבה על התגובות ועל ההכוונה..כנראה שאני אסתפק במה שיש לי : )

פורסם

שני 680 מהירים יותר מ780ti אחד (אבל לא בהרבה בכלל). למה שלושה?

פורסם

מישהו מוכר יד2 בפורום אחר, גם אני נתקלתי במודעה.

כאמור, זיכרון יגביל אותך, תצטרך ספק של 1200W להפעלה "בריאה" של המערכת, והיא תיקח פי 2 חשמל.

גם צריך לוח תואם ועניינים.

וגם SLI לא תמיד עובד כמו שצריך בכל המקרים וזה רק מתכון לצרות.

תישאר עם כרטיס חזק יחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים