עבור לתוכן

כבל ה USB ל NOOK HD+

Featured Replies

פורסם

רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%).

חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין!

כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכה הטכנית" (הודים לא מבינים במיוחד) של B&N הם טוענים כי הבעייה בכבל אלא שלשם מימוש האחריות אני צריך לפנות לשירות לקוחות של B&N בטלפון כדי שיטפלו בי (טרם הספקתי) ובכל מקרה עלות המשלוח לבד תהיה כ 40$. מה שמדאיג אותי הוא שהתקלה עלולה להיות דווקא ב NOOK ולא הייתי רוצה לבזבז כסף וזמן כדי לשלוח את הקורא בחזרה (עוד שבועיים ועוד 40$...)

-האם מישהו משתמש ב Nook HD 32GB?

-האם למישהו יש כבל כזה? אם זה באיזור המרכז אשמח מאוד אם ירשה לקפוץ אילו עם ה NOOK שלי לאשר כי התקלה בכבל.

-האם ניתן לרכוש כבל כזה בארץ?

בכל מקרה הרושם הראשוני שלי מהם שלילי מאוד, לא זכור לי מתי קיבלתי מכשיר שמגיע לא תקין למעט זבל סיני שנקנה מעלי-בבא בגרושים.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר מעבדה במרכז שיכולה לבצע בדיקה למכשיר או לכבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים